Blogi-identiteettikriisi

mm.jpg

Kauhea blogiähky. Jatkaisko vai eikö jatkais, jos jatkais niin millä linjalla,  kiinnostaako ylipäätänsä ketään lukea mun arkisia horinoita? 

Täällä on blogikriiseilty jo pidemmän aikaa. Postaustahti hidastui ja juttua ei tuntunut riittävän. Samassa Bloggerin maailmassa on pyöritty jo viisi vuotta, niin eiköhän se taipale ala olla taivallettu. Uusi, fressimpi alku oli tarpeen. Päätin vaihtaa maisemaa ja siirtyä tänne Lilyn puolelle uuden blogielämän toivossa. Ulkoasun muutos, osoitteen vaihtuminen ja muutenkin eri meininki toivottavasti auttaa blogiähkyyn.

Vanha blogi löytyy siis täältä, jonka postaukset jääköön sinne elämään omaa elämäänsä, ainakin toistaiseksi. Katsotaan, lähteekö tällä uudella alulla homma taas luistamaan paremmin ja blogi-innostus saisi tuulta purjeisiin. Kippari ainakin on valmiina uusille merille!

Tervetuloa siis sekä vanhat, että uudet lukijat! Huhuilkaa, jos teitä siellä käy. Se olis eri kivaa. 🙂

Kommentit (17)
 1. Mukana ollaan.

 2. Nella Helsinki
  27.6.2013, 08:07

  Ooh, kaunokainen on täällä! Ihanaa, että kommentoit ja jätit siinä samassa tuon sun osoitteen, mun piti sitä jo käydä aiemmin kattoon kun bongasin ig:stä, mutta unohdin kaikessa tohinassa! Eli uusi lukija ilmoittautuu, jee! <3

  1. Toinen kaunokainen siellä! 

   Jee, oot lukija, woop woop! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *