Festarikuvamatskua

DSC_3335.jpg

DSC_3347.JPG

DSC_3359.JPG

DSC_3362.jpg

DSC_3363.JPG

DSC_3364.JPG

DSC_3375.jpg

DSC_3391.JPG

DSC_3399.jpg

DSC_3400.JPG

DSC_3408.jpg

DSC_3410.JPG

DSC_3411.JPG

DSC_3413.JPG

DSC_3415.JPG

DSC_3422.jpg

DSC_3424.jpg

Käytiin tsekkaamassa viikonloppuna Skidit Festarit Helsingin Kalliossa, jotka järjestettiin nyt neljättä kertaa. Meininkiä ja fiilistä riitti! Lapset tykkäsivät tosi paljon eri työpajoista ja myös aikuisen silmää miellytti festariympäristö. Itse fiilistelin kaikkia ihania remmi- ja työlamppuja ja raffeja pintoja ja tekstuureita. Kaikukatu itsessään vaikutti tosi kivalta paikalta, jonne voin hyvinkin eksyä tänä kesänä vielä kahville, tai riippumattoon pötköttelemään.

Mikäli festarit ensi vuonna järjestetään, suunnataan me ehdottomasti sinne! Suunnatkaa tekin! Oliko teistä ketään nyt mestoilla?

Toistaiseksi nämä jää mun ainoiksi kesän festareiksi. How rock ’n’ roll is that?

 

 

Kommentit (6)
 1. Upeita kuvia!

 2. Heippa hei!
  Tämä kysymykseni ei nyt liity tähän postaukseen. Olen ymmärtänyt, että olet sairaalassa töissä jonkinlaisena osastosiihteerinä tjtn.. Olenko oikeassa? Kysymykseni kuuluu siis, mikä olet koulutukseltasi? Itse kaipailisin ”siistiä sisätyötä” hoitovapaalta palatessani ja koulutekseltani olen ylioppilas ja lähihoitaja.

  1. No helöy helöy!

   En ole osastonsihteerinä, vaan tekstinkäsittelijänä. Puran siis lääkäreiden saneluita. Työ on sekä sairaalassa, että avokonttorissa suuremmassa konttorissa. Siistiä sisätyötä tämä kyllä on, mikäli istumatyö kelpaa – paljoa käveltyä ei työpäivän aikana tule. Mol:n sivuilla usein on avoimien paikkojen ilmoituksia ja uusia työntekijöitä otetaan muutenkin kokoajan töihin. 🙂 Tekstinkäsittelijöiden töitä löytyy myös keikkaluontoisena ja kysyntä on kovaa. Koulutuksella ei niinkään ole väliä, vaan tärkeää on nopea kirjoitustaito, itse työhön tehdään perehdytys.

   1. Jes, kiitos paljon sulle vastauksesta!
    Ja onnea odotukseen <3 Kiva blogi sulla muutenkin, oon lukenut jo pitkään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *