Ja sit tää vetäis itteensä dunkkuun

Oon miettinyt tässä jo pari päivää, että miten ihmeessä on mahdollista, että jos joku asia ärsyttää saaden sut huonolle tuulelle (for real, aiheuttaen ainakin henkisen itku-potku-raivarin), et siltikään saa asialle tehtyä mitään? 

DSC_5086m.jpg

Tarttumalla reippaasti toimeen koko asia häipyisi ärsyttämästä, mutta eheeei! Tässä tapauksessa mulla on hieno filosofia: kannattaa toki vaan jättää asia sikseen, oikein antaa sen kiukun kasvaa, olla lopulta omasta aikaansaamattomuudestakin niin ärsyyntynyt, että on millin päässä itsensä dunkkuun vetämisestä. 😀 

Se mitä mun pitää vain tehdä, on siivota koti. Tässä sitä on pari päivää kovasti yritetty tuloksetta, katseltu vain ympärilleen ärsyyntyneenä – älytöntä. 😀 Huomenna on uusi päivä ja nyt kun tämän asian sai jäsenneltyä omassa päässä, aion todellakin huomenna heiluttaa imuria ja rättiä oikein olan takaa, ja nauttia illalla hyvästä fiiliksestä. Sitä odotellessa laitan nyt saunan päälle ja istun siellä niin kauan, että viimeinenkin ärsytyksen pisara tulee hien mukana pihalle. 

Toisten ärsytyksen aiheet – etenkin mitä turhamaisempia ja naurettavampia ne on – on muuten ihan parasta viihdettä! Nyt siis jakakaa kaikki ne älyttömät, pienet ja turhat jutut, jotka teitä ärsyttää – nauretaan yhdessä niille! Ja saa palata vanhoihinkin ärsytyksen aiheisiin, esimerksi raskausaikanahan voi ärsyttää ihan kaikki maan ja taivaan väliltä. Jään odottamaan lukemista. 😉

Kommentit (11)
 1. just noi pienet asiat ajattelen samalla tavalla ku sä, voimia arkeen.

 2. Hah, no nyt on kyllä mun aihe :).
  Mua ärsyttää tooooosi moni juttu – vähän liiankin moni… ja ihan turha oikeasti ;).
  Ja joskushan sitä ärsyttää ihan mikä vaan itkupotkuraivareihin saakka, kun vaan on tarpeeksi väsynyt.

  Ne ihmiset kaupassa, jotka eivät huomioi toisia ollenkaan.
  Siinä vaan kipitellään edessä vilkaisemattakaan taakseen ja tavallaan ollaan edessä IHAN koko ajan.
  Miten ne osaakin tehdä siinä ihan juuri samat liikkeet kuin minä, siinä edessä, ihan koko ajan… kuin kiusallaan :).

  Se, kun minä tai joku muu viimeisillä voimillaan raahautuu ensiapuun tai päivystykseen kun ei ole enää pystynyt olemaan kotona ja sitten hoitaja siellä tiskillä kyseenalaistaa kivut… ”Oletko nyt aivan varma, ettet pärjää kotona…?”. No ei pärjää ei – kuka muka vapaaehtoisesti oikeasti lähtisi päivystykseen :)?

  Se, kun tulet kaupasta ja TAAS kerran unohdit ostaa sen jonkun jutun, mikä on ollut listalla viikon ja unohtunut jo sata kertaa aiemminkin.

  Kerran olin niin väsynyt, että hermostuin ja lopulta itkin kun talouspaperi oli loppunut, eikä uutta rullaa ollut tilalle. Ei sitä osaa edes ymmärtää, että talouspaperi voi olla noin tärkeä juttu ;).

  Ja näitähän riittäisi vaikka kuinka :).

  1. Toi kipuhomma on muuten ehkä ärsyttävin! Jos ihminen tulee kaksinkerroin paikalle, naama kivusta vääntyneenä, se varmaan pärjää hyvin kotona. Tuttu juttu.

   Toi kauppajuttu! 😀 😀 😀 TODELLA ÄRSYTTÄVÄÄ. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *