Note to self: pysy ruodussa

Edelliset neljä viikkoa on menty hyvinkin löysin rantein, mitä ruokavalion noudattamiseen ja ahkeraan salitreeniin tulee. Stressi oli suurin vaikuttaja ja toki silloin täytyy himmailla, kun ei yksinkertaisesti ole voimia muuhun, mutta kun sen otteen menettää, se himmailu jatkuu niin helposti. Ilman syytä. Muuten vaan. Been there, done that.

1.jpg

Tänään aamupaino oli 1,3 kg vähemmän, mitä maanantaina. Nesteet lähti heti liikkeelle, kun pidin taas ruokavaliosta kiinni ja söin puhtaasti. Olo oli niin paljon parempi tänä aamuna, mitä maanantaina – lienee selvää sanomattakin.

Surkuhupaisaa, kuinka sitä tasaisin väliajoin pitää näyttää itselleen kantapään kautta, että lipsuminen on inhimillistä, siitä seuraa joka kerta yhtä kurja fiilis ja joka kerta ryhtiliikkeen tehtyään fiilis on niiiin paljon parempi! Seuraavalla kerralla kun viini ja juustot, karkit, rasvainen ravintolaruoka ja muut kiusaukset houkuttelevat, palaan tähän fiilikseen. Muistutan itseäni olotilasta, joka seuraa joka kerta porsastelua ja mietin, onko se sen arvoista vai ei.

mun pahin vastukseni kattoo peilistä mua / se haastaa ja aina pyrkii mun pään kääntämään

2.jpg

3.jpg

jos ois helppoo, kaikki tekis niin / mus on voima, jota en voi vaimentaa / pusken täysii aina vaan / mun ei täydy, vaan mä saan

Aamulenkillä hymy oli korvasta korvaan, kun musiikkia kuunnellen kuljettiin metsän keskellä, kasvimaan läpi ja luonto oli vain niin kauniina vastassa. Illemmalla käyn vielä salilla ruokkimassa lisää tätä fiilistä, motivaatiosta ei ainakaan ole puutetta. Täytyy muistaa ottaa iisimmin, kun takana on tauon lisäksi sairastelua. Tässä on muuten yksi asia, jossa mulla olisi vielä parannettavaa: ota iisimmin, älä revi täysillä jokaista treeniä. Muita samanlaisia?

4.jpg

Kuukauden päästä olisi edessä kehonkoostumusmittaus. Jos motivaatio meinaa muuten taas menettää otettaan, niin eiköhän tuleva kropan syynäys ja armottoman rehellinen raportti pidä paketin kasassa ja lautasella hyvät valinnat. Tulokset jännittää jo etukäteen kuin pientä sikaa! Uuden mittauksen otan sitten juuri ennen häitä, kun on tehty kiristely viimeistelyksi. Kivaa päästä sitten vertailemaan, mitä siinä aikavälissä on ehtinyt tapahtua. Nyt vain pidetään eukko ruodussa ja katse eteen ja ylös. 😉

Kommentit (2)
 1. HillaMyCupOfCoffee
  21.9.2015, 10:54

  Voi vitsi miten ihanan näköisiä ruokakuvia! Namsk 🙂 Törmäsin tänään ekan kerran sun blogiin ja täytyy kyllä sanoa että se on ihana!

  ~Hilla
  http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi/

  1. Heipä hei, Crohn-sisko! Mahtavaa, että jätit kommentin – kävin kurkkaamassa myös sun blogia, ehdottomasti pitää paneutua siihen vielä paremmin. 🙂

   Kiitos blogikehusta. ❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *