Ookkonää Oulusta, teekkönää sketsejä?

1.jpg

Karkasin viime viikon keskiviikkona Onnin kanssa Ouluun ja maanantai-iltana tultiin vasta takaisin. Oltiin ystävän luona lataamassa akkuja – oli kyllä ihan täydellinen veto lähteä pois kotiympyröistä raskaiden viikkojen jälkeen! En stressannut ja murehtinut yhtään mitään, sain ihan muuta ajateltavaa. Uusi paikka, uudet kujeet.

Lenkkeilin Kuivasjärven ympäri Elsa-chihuahuan kanssa, oltiin puistossa, hengailtiin Lauran kotona, saunottiin, käytiin Oulun keskustassa pyörimässä ja syömässä, katottiin Magic Mikea ja syötiin jäätelöä, vedettiin yhdessä kotitreeni ja sitten kuvattiin! Paljon! Sain olla vierailevana tähtenä Lauran Tube-kanavalla ja tässä ekojen kuvausten valmis lopputulos:

Matskua on tulossa lisää, jossa oon mm. saunassa ja miehenä. Mun oma äiti ei edes tunnistanut mua videolta, jonka laitoin ”Jormana”. Luuli siinä olevan joku ihan oikea ihminen Oulusta. 😀 Aivan mielenvikast läppändeerust! Oon mä kieltämättä aika upee mies…

2.jpg

Oli niin hauskaa! Irtiotot tekee ihmeitä. Nyt tosin ollaan flunssassa ja parannellaan, mutta sillä aikaa voi höröttää omille tyhmille jutuille. Niitä juttuja voi seurata myös Snapchatissa, jonne Laura mut sai keploteltua. Löydät mut sieltä nimimerkillä suffelinen.  

Kotimatkalla sain konkreettisen muistutuksen siitä, että vaikka olisi kuinka harmaata ja synkkää, pilvien takana on aina sininen taivas.

Phiis änd lööv! <3

Kommentit (1)
  1. Oli parasta kun olitte <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *