Häirikkösoitoista

Phone Booth, Puhelin, Julkinen, Koppi, Punainen, Logon

Tuleeko teille paljon häirikkösoittoja?

Joulukuun alussa itselleni alkoi jostain syystä tulla erilaisia häirikkkösoittoja kaikenlaisista numeroista. Puheluita tulee edelleen välillä Ruotsista, Itävallasta ja Englannistakin. Näihin selkeästi ulkomaisiin numeroihin en vastaa. Laitan ne heti mustalle listalle, kunnes soitto tulee jostain toisesta numerosta.

Häirikkösoittajat alkoivat sitten soittaa myös ihan kännykkänumeroista. Erehdyin kerran vastaamaan, kun odotin jotain ihan muuta puhelua. Sieltä kuului vaan hello, hello! Laitoin tämän pikaisesti myös mustalle listalle. Soitot ovat nyt vähän harventuneet, mutta niitä silti tulee tasaiseen tahtiin. En haluaisi vaihtaa puhelinnumeroanikaan tämän takia.

Olen katsonut Finderistä näitä numeroita jälkikäteen ja ne kuuluvat usein jollekin suomalaiselle tyypille. Ovat siis eri ihmisten kaapattuja numeroita. Olis kiva tietää, että käytetäänkö omaa numeroani näihin häirikkösoittoihin.. En tiedä, että kauanko nämä jaksavat soitella, vai onko tämä loputon suo??

Luin lööpistä, että nämä soittajat voivat alkaa kiristää rahaa. He sanovat, että eivät lopeta soittelua ennenkuin maksetaan tietty summa. Itse en ole siis kertaakaan jutellut näiden häirikköjen kanssa. Yritän vaan blokata nämä puhelut mustalle listalle.

TV vinkki:

Salakaupan julmat kasvot tarjoaa katsojille vilauksen paikoista, joihin ei yleensä ole pääsyä. Sarjassa tavataan joitakin maailman vaarallisimmista rikollisista. Kahdeksanosaisessa sarjassa katsojat viedään maailman vaarallisimpien pimeiden markkinoiden keskiöön. Jokaisessa jaksossa tutkitaan eri teemaa palkitun journalistin, Mariana van Zellerin, johdolla.

Tämä sarja voi olla vielä nähtävillä jotain kautta. Yhdessä jaksossa toimittaja tutustuu juuri näihin huijauspuheluihin ja niiden soittajiin. Tämä sarja on siis ehdottomasti katsomisen arvoinen.  Jos maailman pahuudelta haluaa sulkea silmänsä, niin silloin ei kannata toki katsoa…

Luulen, että en ole yksin tämän asian kanssa..

Puhelin, Kirje, Mustekynä, Soita, Kääntökytkimellä

Kuvat: Pixpay

Kommentit (2)
  1. Häirikkösoittoja on tullut minullekin ja tutille myös tosi paljon. Onneksi iPhoneni tarjosi minulle mahdollisuutta vaimentaa tuntemattomista numeroista tulevat puhelut. Ne tulevat näkyviin vain saapuneiden puhelujen listalla. Oloni on paljon rauhoittunut, kun soittoäänet tai tulevien puheluiden merkkiäänet eivät keskeytä pitkin päivää. Voi olla, että muissakin puhelimissa on sama toiminto, kannattaa ainakin kokeilla!

    1. Tuo on kyllä iso etu. Mun puhelimessa ei mielestäni ole tällaista toimintoa. Pitää vielä tutkia uudelleen..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *