Kuha paistuu, helppo resepti

Kuha on helppo paistaa pannulla ja on nopea kypsymään. Tämä ohje liittyy edelliseen särkimoussepostaukseen, koska ohje on myös Arto Rastaan käsialaa. Kuhan kanssa lisukkeeksi sopi paahdetu broccolini eli versova hentovartinen parsakaali. Itse meillä oli käytössä vain tavallista parsakaalia ja sekin toimi varsin mallikkaasti.

Kuhafileet pannulla

Kuhafileitä

Voita paistamiseen

1 rkl raastettua piparjuurta (riittää neljälle n. 120g fileelle)

1 rkl hienonnettua ruohosipulia (riittää neljälle n. 120g fileelle)

Suolaa

Poista fileistä ensin ruodot ja mausta kalat hienolla merisuolalla.

Kuumenna paistinpannu ja lisää voi sekä kalat pannulle.

Paista kunnes saat kaloihin kauniin värin. Lisää pannulle piparjuuri ja käännä kalat.

Lisää ruohosipuli ja paista vielä hetki.

Valele kaloja voilla loppu paistamisen ajan.

Paahdetut broccolinit

150 g broccolinia

1 rkl hunajaa

1/2 sitruunan mehu

suolaa

tilkka oliiviöljyä

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy sekä broccolinit.

Paista hetki ja mausta suolalla

Lisää hunaja ja kypsennä loppuun. Lisää sitruunamehu.

Broccolinit saavat karamellisoitua hyvin.

Kommentit (1)
  1. Mun lempi kala! Niin hyvää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *