Lohikäärmeen tarina

Smog Lohikäärme asuu luolassa Linnavuoren uumenissa.

Siitä tarinani lähtee liikkeelle. Piirtelin ensimmäistä kertaa akvarellivärikynillä ja olin tyytyväinen niiden jälkeen. Lohikäärmeen tarina ei ole vielä kirjoitettuna, mutta kuvia on piirretty kymmenkunta. Ajattelin piirtää sekä kirjoittaa tarinan yksinäisestä lohikäärmeestä, joka menettää tulensa. Sain kymmenkunta kuvaa valmiiksi ja tarinan juoni on päässäni. Ajattelin, että piirrän ensin kaikki kuvat valmiiksi ja kirjoitan sitten vasta tarinan. Vielä ei ole aavistustakaan siitä, mille kustantajalle voisin tuotoksen lähettää. Täytyy varmaan alkaa kyselemään eri kustantajilta, että kuka kustantaa tämäntyyppistä lastenkirjallisuutta. Tosin täytyy ensin saada kirja valmiiksi! Ihanaa, kun on ehtinyt nyt piirrellä ja kirjoitella enemmän. Se on vähän niin kuin terapiaa itselleni. Olen huomannut, että olen paljon paremmalla tuulella ja aikaansaavampi, jos olen saanut aikaa luovalle työlle. En stressaannu töissäkään niin helposti. En tiedä onko siitä mitään tieteellistä näyttöä, mutta oma tuntemukseni on sellainen.

Olen vähän huono myymään ”itseäni”. En osaa hehkuttaa omia töitäni ja kehua itseäni tarpeeksi. Siitä tulee jotenkin kiusallinen olo. Se saattaa olla jälleen haitaksi siinä vaiheessa, kun lähetän kirjani kustantajalle.

kulttuuri kirjat lapset
Kommentit (1)
  1. Lohikäärme Piirretty | Uutiset Jyväskylä
    27.7.2020, 22:02

    […] Lohikäärmeen tarina – Pääkallokiitäjä | Lily – Smog Lohikäärme asuu luolassa Linnavuoren uumenissa. Siitä tarinani lähtee liikkeelle. Piirtelin ensimmäistä kertaa akvarellivärikynillä ja olin tyytyväinen niiden jälkeen. Lohikäärmeen tarina ei ole vielä kirjoitettuna, mutta kuvia on piirretty kymmenkunta. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *