No poo kriisissä

No pooni on kriisissä. Olen elänyt ilman shampoota kohta jo 3 vuotta. Hiukset voivat hyvin ja olen tyytyväinen. Meinebase pesut ovat riittäneet mainiosti.

Mutta silti kaipaan ja janoan ihanaa tuoksua hiuksissani ja sellaista pehmeää vaahtoa, kun hieron shampoota hiuksiini. Olen tehnyt asian kanssa ajatustyötä jo pidempään, koska en halua palata vanhaan shampoopesuun.

Olin viime viikolla tavaratalossa ruokaostoksilla ja vaeltelin siinä kosmetiikkahyllyjen välissä. Yhden hyllyn päässä oli sellaisia kivoja pieniä pahvilaatikoita, jotka sisälsivät palashampoita. Siinä aikani niitä pyörittelin ja ajattelin ostaa yhden kokeeksi. Valitsin vadelmantuoksuisen Inkuto palashampoon. Valitan huonoa kuvien laatua.

Pesin hiukset ensimmäisen kerran viikonloppuna ja olin tosi tyytyväinen tähän valintaan. Tuoksu oli miedon vadelmainen ja vaahto oli runsasta. Perehdyin tähän palashampoiden maailmaan hieman paremmin ja löysin  Hyvinvoinnin.fi:stä ihania juuri omaan ajatusmaailmaani sopivia shampoita. En vielä ole näitä tilannut, mutta seuraavat tilaan ehdottomasti sieltä.

Keräsin tähän hieman infoa palashampoista tuolta Hyvinvoinnin.fi sivulta. Alla olevista linkeistä pääset noihin tuotteisiin suoraan.

Näppärä palashampoo säästää ympäristöä

Palashampoo on 100 % luonnollinen, vegaaninen ja biohajoava saippuapala, joka soveltuu hiusten ja vartalon pesuun. Palashampoot soveltuvat mainiosti herkemmillekin päänahoille, sillä ne eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita eivätkä hajusteita. Palasaippua on ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin muovipulloon pakattu nestemäinen shampoo, ja kestää käytössä pidempään kuin tavallinen shampoo.

https://do.hyvinvoinnin.fi/t/t?a=1208481989&as=1528542417&t=2&tk=1

Palasaippua on hellä paitsi hiuspohjalle, myös ympäristölle. Palashampoot eivät kerrytä ylimääräistä muovijätettä nestemäisten muovipulloon pakattujen tavallisten shampoiden tapaan. Biohajoavat shampoopalat eivät myöskään vesistöön joutuessaan saastuta ympäristöä.

Tasapainoa ja kosteutta suolasaippuasta

SOLID ROOTS -chakrasaippua sopii hoitamaan kuivaa ja halkeilevaa ihoa. FLOW chakrasaippua on 2-in-1 saippua vartalolle ja hiuksille. Arktinen puolukka ja Himalajan vuorisuola kosteuttavat ja puhdistavat. Vaikutus ulottuu syvälle ihoon.

FLOW Cosmetics Chakrasaippua Solid Roots

FLOW Cosmetics Chakrasaippua Solid Roots - Flow Cosmetics

FLOW Cosmetics Saippuapala Rhassoul & Salt

Herkän ongelmaihon hellävarainen puhdistaja

Sopii kaikille, joilla on atooppinen iho, psoriasis tai muuten hilseilevä iho. Rasulsavi on pitkään kylpyläkäytössä ollut savi, joka tunnetaan iho-ongelmia parantavasta vaikutuksestaan. Yhdessä Himalajan vuorisuolan kanssa savi syväpuhdistaa ja hoitaa ihon ongelma-alueita.

FLOW Cosmetics Saippuapala Rhassoul & Salt - Flow KosmetiikkaRhassoul & Salt on savea ja suolaa sisältävä tuoksuton saippua koko vartalon pesuun. Käytä myös shampoona. Herkälle iholle suunniteltu.

Nämä saippuat alkoivat kyllä kiinnostaa kovasti.

No poo ideoligiani nyt lopullisesti heitetty romukoppaan??

Olisi kiva kuulla kokemuksia yleisesti palashampoista!
t?a=1568721026&as=1528542417&t=1&tk=1&i=1

kauneus hyva-olo
Kommentit (4)
  1. Cattecon palashmpoot parhaita 🙂
    Ylipäätänsä olen siirtynyt kokonaan palatuottreisiin ja todinnut tän kotimaisen pikku firman parhaaksi. Shampoo, hoitoaima ja saippua aina Cattecoa

    1. Täytyy kyllä tutustua tähän paremmin! Kiitos!

  2. Olen käyttänyt hiuksiin saarentaika palashampoota veneellä, toimii myös merivedessä

    1. Kiitos vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *