Pinterestin ihmeellinen maailma

Pinterest on ainakin itselläni hieman hautautunut muiden juttujen alle. En ole oikeastaan koskaan opetellut edes käyttämään sitä kunnolla. Tajusin sen heti, kun avasin Pinterestin taas pitkästä aikaa huomaten sen, kuinka hassuja kaikki otsikkoni olivat. Muutin heti melkein kaikki otsikot ja halusin heti alkaa lisäilemään sinne omia juttuja. Se on oikeastaan aika kiva paikka. Sinne saa koottua kaikkia hauskoja itsetehtyjä juttuja ja ideoita jatkokehittelyihin. Innostuin jopa lisäilemään kuvien alle tekstejä ja ehkäpä joku löytääkin tekeleeni paremmin saaden niistä inspiraatiota omiin juttuihinsa. Siinä on sekin hyvä puoli, että kaikki tekeleeni säilyvät siellä ainiaan. Kuvat ovat useimmiten pikaisia räpsyjä piirrustuksistani ja niitä en yleensä säilytä puhelimellani kovinkaan pitkää aikaa. Paitsi nyt, kun puhelimella on vielä vuodentakaisiakin kuvia. Pitäisi ehkä vapauttaa puhelimeen tilaa järkevämpään käyttöön.

Kesti tovin ennenkuin muistin sen, miten sinne saa tehtyä omia Pin-lisäyksiä. Se oli hieman liiankin helppoa.  Kesti myös jonkin aikaa kun keksin sen, kuinka kuviin voi jälkikäteen lisätä tekstejä. Sen parissa vierähtikin mukavasti aikaa! Muokkasin kaikkea ihan innoissani!

Ja vielä kirsikaksi kakun päälle sain kuin sainkin aikaisesti blogin ylävalikkoon Pinterest- painikkeen! Olin hieman (kröhöm) ylpeä itsestäni!

Nyt kun kesä tulee ja saa alkaa puuhastelamaan ulkona, niin eiköhän sinne puutarhajuttujakin ala enemmän ilmestyä. Oma Keijupuutarhani on varmasti kärsinyt talven aikana, joten se kaipaa ainakin uudistamista. Voisinkin kertoa siitä jossain vaiheessa hieman lisää. Nautitaan nyt vaan tästä keväisestä säästä ja haaveillaan tulevasta kesästä! Alkaa jo vähitellen multapeukaloa syyhyttää..

puheenaiheet diy piha-ja-puutarha ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Ei ole out, edelleen sitä hyödynnetään niin ulkomailla kuin Suomessa ja on niin bloggaajien kuin vloggaajienkin suosiossa. Rippuu tosin myös genrestä mistä kyse. Mutta ainakin kirppistelijät käyttää paljon, sekä me käsityöläiset ja refashionistat 🙂

    https://villananna.blogspot.com

    1. Hyvä tietää! Ehdin innostumisen jälkeen jo vähän huolestua… Jatkan siis harjoituksia sen saralla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *