Uusia keittiötarvikkeita

Nopean aineenvaihdunnan dieetin myötä vihannesten käyttö on moninkertaistunut taloudessamme aiempaan nähden. Tämä tarkoittaa myös enemmän biojätettä. Meillä on roskiskaapissa ollut tähän asti bioastia, joka silloin tällöin saattaa jäädä tyhjentämättä sillä seurauksella, että se alkaa haista. Olen katsellut sellaisia tiskipöydällä pidettäviä biojäteastioita ja löysinkin sitten Makujakaupasta erittäin loistavan roskiksen. Niitä on eri kokoisia ja itse valitsin 3 litran astian. Ensin oli valinnut sellaisen ihanan turkoosin, mutta järki voitti ja vaihdoin tummanharmaseen. Edellinen astia oli nimittäin valkoinen, mutta hyvin pienen hetken verran.

Astia oli vielä näppärämpi, kuin kuvittelinkaan. Kansi on sellainen läppäkansi, joka on todella käytännöllinen ruokaa laittaessa. Kannen saa avattua samalla kädellä, jolla laittaa roskat sisään. Se helpottaa paljon astian käyttöä. Se yksistään helpottaa hommaa, että astia on siinä tiskipöydällä ja tulee muistettua se tyhdennyspolitiikkakin paremmin..

Koko systeemin saa putsattua myös astianpesukoneessa ja kannen saa reunuksen kanssa helposti irti.

Biojäteastia "SORT & GO" 6 L antracit

Tästä linkistä pääset tilaamaan tämän astian 22,88€:

https://adtr.co/PJMbSw

Toinen ostos oli leivän leikkuulauta. Meillä on ollut aina sellainen ritiläleikkuulauta ja nyt se oli tullut tiensä päähän. Tämä uusi lauta tilattiin samalla kerralla Makujakaupasta ja tykkään siitä enemmän, kuin vanhasta. Tämä johtuu siitä, että vanhan laudan ritelikkö oli niin tiivis, että sinne putoilleita leikkeleen- tai juustonpalasia oli aivan mahdotonta onkia takaisin avaamatta koko lautaa. Tässä uudessa on niin leveät raot, että sieltä pystyy poimimaan juustonpalat näppärästi pois. Itse leivänmurusethan kuivettuvat tosi nopeasti, joten lautaa ei joka päivä tarvitse tyhjäillä. Ainoastaan tarpeen mukaan. Meillä leivän käyttö on vähentynyt huomattavasti ja tällaista leikattavaa leipää tulee ostettua suhteellisen harvoin. Nyt en löytänytkään enää linkkiä Makujakaupasta tähän leikkuulautaan.

Samalla tilasimme myös kunnolisen kokoisen vihannesleikkuulaudan. Aiemmat laudat olivat niin pieniä, että pilkkominen oli hankalaa. Nyt on tilaa pilkkoa. Se on hieman työlästä ja joskus ärsyttävääkin hommaa, mutta uusi lauta ja jäteastia tekevät siitä paljon siedettävämpää! Tuo valkoinen, iso leikkuulauta näkyy noissa kuvissa myös.

Makujakaupasta saa ilmaisen toimituksen yli 49€ arvoisesta ostoksesta. Normaali toimitusmaksu 4,90 € ja 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tätä teki kamalasti mieli, mutta on hieman iso tuohon meidän työtasolle:

Leikkuulauta ja laatikko kumipuuta 48x32x6 cmTästä tuotteeseen:

https://adtr.co/VzzcU2

Tästä Makujakauppaan:

https://track.adtraction.com/t/t?a=1188305377&as=1528542417&t=2&tk=1

Kommentit (3)
  1. On niin mukava kokkailla, kun on toimivat välineet. Leikkuulaudoistakin ois kiva ollut nähdä kuvat. Hyviä ruoanlaitto hetkiä teille. Toivotaan, että saadaan myös pian reseptejäkin blogiin.
    Hyvää joulun aikaa!

    1. Hei! Kiitos kommentista! Ihanaa kun esität toiveen ruokaohjeista! Valmistelen paria postausta aiheeseen liittyen. Piti ensin kokeilla, että onnistuuko uusi ohje.. Laitan sen yhteyteen näistä leikkuulaudoista tarkemmin. Hyvää joulunaikaa sinulle!

      1. Reseptejä odotellessa 😃

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *