10 vuotta sitten

Pahinta Nannaa

Eräänä synkkänä ja sateisena lokakuun iltana istuimme iltaa tyttöporukalla. Pelasimme korttia, nautimme ilojuomaa ja puhuimme miehistä (tai ehkä ennemminkin pojista). Taisimme tuona hetkenä kaikki olla lopen tympääntyneitä kaksilahkeisten edesottamuksiin. Itse uhosin jopa valtavalla 17-vuotiaan elämänkokemuksellani, että ikinä, en ikinä enää seurustele. Kaverit komppasivat vieressä ja ilta jatkui pienellä porukalla sekä hyvällä mielellä.

Parin tunnin, tai ehkä muutaman, kuluttua kävi niin kuin tuohon elämänaikaan monesti muulloinkin tyttöjen illassa; kaipasimmekin yhtäkkiä paikalle niitä kaksilahkeisia. Kaveri soitteli tuttuja poikia läpi, ja eräs poika soitti kaverilleen, että lähteekö messiin. Tämä kaveri ensin kieltäytyi, mutta jostain hetken mielijohteesta päätti sittenkin lähteä mukaan. Joitain hetkiä myöhemmin seisoimme pimeällä parkkipaikalla vastaanottamassa näitä tyyppejä. Iskin silmäni hetipian toiseen tyyppiin, siihen, joka ensin kutsusta kieltäytyi. Kohtalon oikusta tai sattumalta, tuo poika kuitenkin saapui paikalle. Keskelle kylmää ja sateista lokakuun yötä, valkoisella polkupyörällään. Eipä tiennyt allekirjoittanut katselevansa sillä silmällä tulevaa aviomiestään ja tulevan lapsensa isää.

Kymmenen vuotta sitten tähän aikaan odotin vain mukavaa iltaa tyttöjen kanssa, mutta sain melko paljon enemmän. Aika uskomatonta.

Reilu 4 vuotta sitten se tyyppi kävi mun kanssa myös maistraatissa.

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Aikas söpöä :) 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

No eiks ookii! Melkein ällöttäis, jos ei ois niin ihanaa. Hih!

eviela
NOT A Wonderland

Heh :D Meillä suhteen aloitus on yhtä romanttisen ällöttävä kuin itse suhdekin - not.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

No hei, mäkin editoin tästä tarinasta kaiken epäromanttisen. Vuosien kuluessa tarina on muuttunut pään sisällä melko paljon kauniimmaksi. Ja siis meni se juuri noin kuin kerroin, mutta jätin vaan tosiaan ne kaljapullot, juomapelit ja teinien älyttömät päähänpistot pois. :D

Maria Hakkala
The Variety Show

Niin ihanaa! <3 Onnea! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitos! :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihanaa, onnea! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitos!

Torey
Näissä neliöissä

Teillä yhteiselo jatkunut jo pitkään! Onnea! :)

Enpä itsekään ekaa kertaa mieheni nähdessä tiennyt katselevani tulevaa aviomiestäni ja lasteni isää. Haaveilin vaan, että olisi edes jonkimoiset mahdollisuudet saada edes puhuttua sille. Ja tässä sitä ollaan! :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitos! Ihmeellistä on elämä, aika harva varmastikaan osaa ensi kohtaamisella sanoa, että tuossa on mun lasten isä. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi miten ihana kirjoitus! Mä olen ihan heikkona näihin pariskuntien ensitapaamistarinoihin. :) Onnea vuosikymmenen johdosta!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitos!

Mäkin tykkään lukea ensikohtaamisista, oli ne sitten romanttisia tai ei. :)

Kath

Oi ihana! Nää ensitapaamistarinat on tosiaan niin ihania, jokainen! Onnea! <3

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitos! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.