Asukuvaviikon aloitus (eli mitä h*lvettiä mä oikein ajattelin?!)

Oikeesti. Mitä ihmettä mä ajattelin?

Kun eilen klikkasin auki Toimituksen heittämän haasteen, leijailin varmaan jossain ihan eri sfääreissä kuin normaalisti. Täähän on hei tosi kiva idea! Ja siis on edelleen. En vaan tainnut muistaa, että a) mun vaatteet ei välttämättä ole mitenkään kiinnostavimmista päästä, b) mulla ei ole joka päivä saatavilla valokuvaajaa, joten joudun ottamaan tylsiä peiliposeerauskuvia ja c) ne kuvat pitäs muistaa ottaa aamulla, ennen hiekan jyviä, kuolaa, räkää, vesisadetta, nukkarin pehmeän sohvan pohjalla lojumista ja ruokaillessa paidalle lentänyttä ketsuppia. Ai niin ja d) aamulla ois hyvä olla myös sen verran järjissään, että oikeesti ajattelee, mitä päällensä pistää (esim. huomenna klo 5.41 en oletettavimmin ole siinä moodissa).

Koska mä en kuitenkaan ole luovuttajaluonne, niin pakkohan tätä on yrittää. Niinpä mä näytän teille nyt erään lastenhoitajan työasun.

dsc_0450.jpg

Tää on mulle aika perusasu työpäiväksi. Rennot housut, (mielellään tumma, muistaen ne kaikki räät jne.) t-paita ja päälle joku neule tai vaihtoehtoisesti huppari. Töissä ei sisätiloissa mitään päällipaitaa kaipaa (paitsi siellä nukkarin pehmeällä sohvalla, mmm), mutta aamulla on jo sen verran kolea, että on hyvä olla välissä jotain. Iltapäivällä usein taas ulkotakki jää pois ja tulee laitettua se neule/huppari sen sijaan.

Housut on Gina Tricotista hankitut boyfriend jeansit. Mä oon aina karsastanut alaspäin kapenevia lahkeita, koska leveät reidet näyttää niissä entistä leveämmiltä. Nää on kuitenkin aikas kivat, rennot ja vähän vaihtelua myös mun kovin tylsiin housuvaihtoehtoihin, muut kun tuppaa olemaan tummia tai beigejä.

dsc_0454.jpg

Toi neule on mun suosikki. Muistaakseni kotoisin Ellokselta, mutta en mee vannomaan, kun sen hankkimisesta on jo jokunen vuosi. Muistan kuitenkin, että olin haaveillut pitkästä neuletakista ja sitten tää osui mun silmään Elloksen alessa. Niinpä se pääsi ostoskoriin, enkä ole katunut. Tää on tosi monikäyttöinen, menee just näin lisälämmikkeenä töissä ja muussa arjessa, mutta on tää ollut mulla päällä juhliessakin, sopii esim. hienosti mustien pitkien housujen kanssa ja alle joku kiva bling bling-toppi. 🙂

T-paita on peruskauraa H&M:ltä. Mutta huomatkaa mun sukat! Kuinka kauniisti ne hohtavatkaan noita sinisiä lahkeita vasten! 😀 Mun sukkavalinnat aiheuttaa toisinaan suurta huvittuneisuutta kanssaihmisissä ja tätä kuvaa katsoessa mä en ihmettele yhtään. Siis hei oikeesti.

Tässä vielä kuva siitä, kuinka musta ei saa hienostuneita kuvia. Mä en vaan osaa olla ihmisiksi valokuvissa. Jos hei ammattikuvaajat epäonnistuu mun kuvaamisessa, niin en onnistu minäkään, joten mun suojauskeino on näyttää oikeesti tosi tyhmältä. No okei, tää ei ees oo paha, mutta se on vaan sen ansiota, että kamera peittää puolet naamasta. Mä lupaan yrittää huomenna näyttää vielä hitusen tyhmemmältä.

dsc_0449.jpg

Kommentit (8)
  1. Justiin hyvä! Jaksaa jaksaa postata asuja.

  2. Hihi, tuo alempi kuva on jotenkin ybersuloseniloinen!

    1. Ahhah! 😀 Mä vaan nauran sille ite joka kerta. Niin älytön toi mun poseerauasentosyritelmä ja sit kun mä en vaan osaa olla nätisti kameran edessä. Ens kerralla kyllä irvistän (tänäänkään en jaksanut, anteeksi, petin lupaukseni).

      1. Toi kuva on just loistava! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *