Blogiähky

Yääh, ääh, iik, apuaaaaah!

Sieltä se tuli. Kauan odottamani blogiähky. No okei, en mä nyt sitä kovin kauaa oo voinut odottaa, mutta kaikkihan on suhteellista.

Blogini on nyt suurin piirtein kahden kuukauden ikäinen ja nyt on tullut se aika, kun tekisi mieli heittää hanskat tiskiin. Ensinnäkin, mä toivoin, että olisin tässä kohtaa jo saanut enemmän lukijoita. Tällä hetkellä mun lukijasaldo näyttää tosi säälittävältä ja tietenkin myös mun isossa päässäni mä näytän tosi säälittävältä. Oishan se myös hienoa sanoa, että mä kirjoitan vaan itselleni, mutta eipä mua silloin häiritsis toi kovin lyhyt lukijalista. Huoh. Mä en myöskään ihmettele, ettei mulla oo kovin paljoa lukijoita, koska oon tällanen sekabloggaaja. Mun kirjoitustyylikään ei ilmeisemmin vetoa ihmisiin. Mä oon vaan tosi tylsä. Mulla on myös kamala aihepula. Mä en vaan saa väännettyä asiaa meidän tylsääkin tylsemmästä arjesta. Ois ees jotain hienoja hankintoja tai kivoja raportteja paikoista, joissa ollaan käyty. Mutta ei. Ei mitään. Mä jopa harkitsin kuvaavani pojan uudet kengät, mutta en oikein näe iloa kuvata vermeitä, ellei niissä oo jotain tosi spesiaalia.

Mutta mä yritän päästä tästä yli. Kuitenkin tää kirjottaminen on ollut mulle tähän mennessä tosi vapauttavaa, joten en aio vielä luovuttaa. Kai ne kirjoitusaiheet taas jostain putoavat syliin.

Kommentit (5)
  1. Tulipa kahdesta sanasta jotenkin ihanan lämmin olo! 😀 <3

  2. Voi hitsi! Nyt tunnustan heti, että käyn tosi usein blogiasi vakoilemassa. Löysin tänne kun kommentoit joskus omaa blogiani, ja olen säännöllisen epäsäännöllisesti vieraillut täällä. Kurjaa jos on blogiähky iskenyt, toivottavasti jaksat jatkaa! 

    1. Kiva kuulla, että oon saanut sut lukijaksi. 🙂 Mä tässä oon vakaasti päättänyt tänään kirjoittaa, mulla on herkullinen keksi-ajatus, joten täytyyhän sitä sitten raportoida. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *