Hiljaista pitelee

Vihdoin saan aikaan naputtaa edes muutaman rivin. Olen ollut viimeisen parin viikon aikana melko vähän linjoilla, jotenkin into sekä kirjoittamiseen että kommentoimiseen on ollut vähällä. Täällä mä kuitenkin olen, edelleen voimissani.

Viimeisen viikon aikana kunnolla iskenyt jumppakärpänen on edelleen voimissaan ja edelleen kulutan olkkarin lattiaa päivittäin. Kyykyt ja lankut menee melkein jo heittämällä, on se aika uskomatonta, kuinka nopeasti kunto nousee, kun vaan säännöllisesti jaksaa liikkua. Laihduttamisesta en uskalla edes puhua, mutta olisihan se ihanaa saada kilojakin pois. Pääasia kuitenkin, että olo on kokonaisvaltaisesti parempi kuin aikoihin!

Viikonloppuna jumppakärpänen saa kuitenkin väistyä muun elämän tieltä. Huominen menee leipoessa ja siivotessa, illalla nimittäin kylään pamahtaa ihana tyttöjengi. Paljuilun ja kikattamisen ohessa herkutellaan ja ehkä myös hiukan juopotellaan. 😉 Ihanaa päästä vaihtamaan kunnolla vapaalle! Viime viikonloppu meni ea-kurssin parissa, joten en ole päässyt vapaapäivää viettämään melkein kahteen viikkoon. Siksipä viikonloppu on tällä kertaa enemmän kuin tervetullut, ja koska suunnitelmat ovat näinkin ihanat, niin mieli on entistäkin korkeammalla!

Nyt menen huhkimaan päivän liikuntasuorituksen pois alta. Ehkäpä palaan sunnuntaina linjoille kertoilemaan tyttöjen illan saldosta. Ainakin tarjoiluista olisi kiva kirjoittaa. Kunhan vaan muistaisin pitää kameran hollilla ennen kuin kaikki herkut katoavat parempiin suihin. 😉

Kommentit (2)
  1. Tsemppiä jumppailuihin! Kunhan saat sen vielä kunnon addiktioksi niin et osaa enää lopettaa 🙂

    1. Kiitos tsempeistä! Mielelläni addiktoituisin ihan kunnolla ja oikeastaan niin on jo vähän käynytkin., Tänäänkin väsyn kourissa painoin silti minijumpan ja kävin kevyellä lenkillä ja kyllä tulikin hyvä olo. Mua bvaan pelottaa joka kevät, että tää innostus lopahtaa, kun allergiat pahenee. Toisatiseksi tilanne pysyy kurissa lääkkeillä, mutta ties kuinka kauan…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *