Remontti edistyy, loma lähenee ja matkakuume lisääntyy

Kaikki varmaan tietävät sen tunteen, kun jotain odottaa oikein kovasti ja silloin tuntuu, ettei aika kulu mihinkään. Mä odotan tällä hetkellä niin monia asioita, että luulisi tuon tunteen olevan päällimmäisenä mielessä, mutta tässä onkin käynyt päinvastoin. Tuntuu, että aika suorastaan lipuu käsistä! Yritän elää tätä kesää suunnittelematta liikoja, mutta koska tiettyjä reissuja on edessä, niin ihan vähän on pakko suunnitella. Hetkittäin vain tuntuu siltä, että aika loppuu kesken ja rehellisesti sanottuna niin tässä taitaa käydäkin.

Päällimmäisenä aikasyöppönä on meidän ikuisuusremontti, josta olen kertonut ainakin täällä, täällä, täällä, täällä ja täällä. Joko kyllästyttää? Niin muakin! Mutta hei, loppusuora häämöttää! Tällä hetkellä meidän makkari on loppusiivousta vaille valmis, eli sitten on vuorossa olkkari/keittiö. Tämä osuus sitten pitäisikin saada valmiiksi ensi lauantaihin mennessä, jolloin siskoni perheineen tulee meille yöksi. Ei meinaan ole kovin kivaa majoittaa ihmisiä remonttipölyn keskelle. Listojen puuttuminen yms. ei niin haittaa, mutta isoin osuus saisi olla ehdottomasti valmis.

Sen lisäksi, että ensi viikon viikonloppuna tulee yövieraita, on myös paljon muutakin. Miehen kummitytön synttärit, kaverin kolmekymppiset ja serkun rippijuhlat, noin niin kuin tärkeimmät mainitakseni. Jotta tekeminen ei loppuisi, niin varattiin päiväreissu Tallinnaan heti seuraavalle maanantaille. Poitsu on hinkunut laivalle jo melko pitkään ja vihdoinkin saadaan toteuttaa tuo toive. Poitsu on melko innoissaan reissusta ja superylpeä tuoreesta passistaan. 🙂

Samalla viikolla olisi suunnitelmissa (ehkäjosvaanmilläänjaksetaanjaremonttiantaamyöten) lähteä pariksi yöksi miehen enon mökille. Viikonloppuna olisi yhdet valmistujaiset, joihin ei taideta koko perhe päästä. Toisaalta ihan hyvä, koska mun täytyy viedä poitsu mummulaan viim. sunnuntaina. 21.7. suunnataan nimittäin miehen kanssa kaksin Riikaan! Jee, en malta odottaa! Ollaan reissussa maanantaista torstaihin, joten ihan kiva irtiotto tulee siitäkin. Jos jollain on vinkkejä antaa Riikaan matkustavalle, niin kerro ihmeessä!

Sen jälkeen ei suurempia suunnitelmia olekaan. Miehen loma loppuu pian reissun jälkeen ja mä lomailen poitsun kanssa vielä reilun viikon. Aion pitää tuon ajan melko suunnitelmavapaana, korkeintaan lähdemme siskolle tmv. On ehkä ihan tervettäkin jättää luppoaikaa kesälle, etenkin kun noihin aikoihin alkaa marjapuskatkin punertaa… 😉

Sen lisäksi, että olen suunnitellut ison osan kesää, minulla on myös suunnitelmia syksylle. Tai ei niinkään suunnitelmia, vaan aika isoja päätöksiä on edessä. Ihan varma en vielä ole mistään, mutta pienin askelin kohti sitä isompaa askelta. Viime aikoina olen pohtinut kovasti sitä, mikä mut oikeasti tekee onnelliseksi ja mikä ei, ja sen kautta mulle on tullut selväksi, mitä mun oikeasti pitäisi tehdä, jotta voisin olla onnellinen. Jos arki tuntuu kamalalta puurtamiselta ja arkiaamuina ylösnouseminen on yhtä tuskaa, niin kaikki ei ole kohdallaan. Kukaan muu ei myöskään tule tekemään päätöksiä mun puolesta ja mun on aivan turha marista kurjasta elämästä, jos en tee asioille yhtään mitään. Niinpä mun täytyy vaan itse tehdä se päätös ja kantaa vastuu siitä. Joskus elämässä on otettava riskejä, ilman niitä on vaikea olla täysin onnellinen.

Mutta ennen sitä aion nauttia kesästä, lomasta ja omasta perheestä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *