Sairastupa

Kirjoitin eilen postauksen, jossa kiukuttelin lapsen flunssasta ja kotona hillumisen turhauttavuudesta. Samalla jälkikiukuttelin omasta flunssastani, joka kesti yli kaksi viikkoa. Luojan kiitos se oli ohi. Jo kolme päivää täysin terveenä, jonka aikana taas lapsi on ollut sairaana. Jätin tuon postauksen lähettämättä, koska se oli, no, puhdasta kiukuttelua.

Tänä aamuna heräsin nenä täysin tukkeessa ja olen pariin otteeseen yrittänyt yskiä keuhkoni pihalle. Ei ole vielä onnistunut. Luonnollisesti lapsi alkaa olemaan terve juuri, kun itse tekisi vain mieli kääriytyä vilttiin ja katsoa Pikku naisia, Forrest Gump, Notting Hill tai jokin muu sata kertaa nähty elokuva, jonka osaa ulkoa ja joka on taattua sairastamisviihdettä. Sen sijaan yritän viihdyttää tuota lähes viikon sisällä ollutta ylienergistä lasta palapelein ja muovailuvahoin. Voin kertoa, ettei toimi enää muutaman tunnin jälkeen.

Siinä teille kiukuttelua.

Ps. Yritän kirjoittaa valokuvapostauksen viikonlopun aikana. Kuten arvelinkin, yhden tietyn kohdan toteuttaminen tuottaa vaikeuksia hataran muistin vuoksi. 😀 Mutta hei, mikäli joku vielä haluaa heittää mulle valokuvauskohteen, niin antaa mennä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *