Susi jumppavaatteissa

Menin tänään intoa puhkuen jumppaan. Ennen tunnin alkua silmäilin naisia salissa. Ikähaarukka taisi olla parikymppisestä kuutenkymppiin, vaatekoot äxässästä äxällään, ellei isompaankin. Oli päärynävartaloita, tiimalaseja, tikkusuoria ja omenavatsoja. Oli punatukkaisia, mustakutrisia ja vitivalkeita suortuvia. Hymyilin mielessäni; täällä me ollaan, erilaiset, mutta niin ihanat naiset samalla viivalla. Jokainen omana itsenään.

Ennen kuin olin saanut ajatukseni loppuun, selkäni takaa kuului n. viisisikymppisen naisen ilmeisesti tyttärelleen heittämä letkautus: ”Kato nyt, millanen perse tollakin on. Kantsis varmaan miettiä, mitä laittaa päälle ennen kuin lähtee kotoa.” Kyseisen kommentin heittäjä oli itse enemmän XL-kategoriaa, tyttärensä tikkulaiha. Jos tytär kuulee tuollaisia kommentteja useamminkin, en ihmettele yhtään tikkuutta. En tiedä, kenestä kommentti oli, ehkä jopa minusta, mutta surulliseksi se minut teki, kohdistui se keneen tahansa.

Ei varmaan tarvitse sanoa, että jumppafiilis laski muutaman pykälän.

PS. Kyllä mä silti pääsin takaisin moodiin. En anna tuollaisen lannistaa itseäni täysin, vaikka surulliseksi se minut edelleen tekee.

Kommentit (5)
 1. No älä! Arvaa kuinka absurdi se tilanne oli, kun ihan oikeasti en edes kunnolla saanut tätä mun kaunista ajatusta loppuun, niin sitten joku möläyttää jotain tuollaista! :O Oikeesti. Mun ois tehnyt mieli kääntyä ja kysyä herttaisesti, että kenen perseestä se puhui ja jos oisin saanut vastauksen, niin oisin kyllä kehunut sen perseen maasta taivaaseen. Ihan sama kenen perseestä oli kyse. (Tulikohan tähän nyt liian monta persettä? 😀 )

 2. Oi ei, pahin painajainen just tuo, että joku jossain jumpassa arvostelee. Koko ajatus karmii niin, etten käy enää ryhmäliikuntatunneilla :/

  1. Siis on kyllä niin kammottavaa. Mä oon ite jotenkin päässyt yli siitä ja vähät välitän (no okei, kyllä mä vähän välitän, mutta en anna asian estää liikkumista) muiden mielipiteistä.

   1. Sitä aina ajattelee aluks, että: ”Mitä välii?!” mutta kyllä sillä sitten loppujen lopuksi kuitenkin vähän on… 🙂

     

    1. Niinpä. Siksi jokaisen pitäiskin oikeesti miettiä, että mitä suustansa päästää tai ainakin vääntää volyymi sellaselle tasolle, että kaikkien parin metrin säteellä ei tarvi kuulla niitä mielipiteitä. Murrrr. 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *