Yoogaiaa testaamassa (Buzzador-kampanja)

Yhteistyössä Buzzador/Yoogaia

Sain Buzzadorilta kutsun osallistua kokeilemaan Yoogaiaa kuukaudeksi ja tartuin tarjoukseen innolla. Olen ennenkin silmäillyt kyseistä palvelua, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Yoogaia on siis nettipalvelu, jossa voi osallistua livetunneille tai harjoitella tallenteiden avulla. Tuntivalikoimasta löytyy joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä ja kahvakuulaa. Osallistuja voi myös käyttää web camia, jolloin voi saada henkilökohtaista ohjausta ohjaajalta (vaatii Chrome-selaimen). Muut osallistujat eivät kuitenkaan voi nähdä sinua, joten voit aina harjoitella omassa rauhassasi.

wzvfflanaxnhkuzvrvil.jpg

Kuva: yoogaia.com

No, omassa rauhassa lapsen kanssa, hekoheko. Ei vaan, olen jo kertaalleen päässyt testaamaan rentoutustuntia ja kyllähän siitä tuli rento fiilis loppuillaksi. Meillä on vaan tuo tila vähän ongelma, kun pitäisi päästä sellaiseen paikkaan, ettei lapsi rieku vieressä, mutta olisi kuitenkin tarpeeksi tilaa tehdä harjoituksia. Niinpä harjoittelu jää iltaan, kun lapsi nukkuu tai sitten miehen pitäisi olla kotosalla, jotta saan sulkeuduttua vierashuoneeseen, jossa on ainoa riittävä tila harjoitteluun. Ei meinaan ihan tuo rentoutumisen ydin pääse löytymään, kun melkein 4-vuotias tulee viereen kyselemään elämän suuria kysymyksiä, kuten mihin lumi oikein katoaa tai miksi dinosaurukset kuoli sukupuuttoon. Tänään ajattelin miehen poissaolosta huolimatta tehdä jonkun kevyen rentoutuksen illalla, ja kun mies taas palaa kotiin, niin ehkäpä pääsen testaamaan ihan kunnon tuntiakin. Joka tapauksessa oon Yoogaiasta melko innoissani, enkä malta odottaa, että pääsen kunnolla testailun makuun!

Buzzadorina saan siis kokeilla kaikkia kivoja juttuja, kuten tällä kertaa Yoogaiaa. Kerron kokemuksistani kavereilleni sekä kasvotusten, että somessa, ja yleensä saan myös jakaa ystävilleni näytteitä tuotteista. Tällä kertaa saan jakaa liikunnan iloa muillekin, nimittäin ilmaisen 14 vrk:n kokeilujakson muodossa! Rekisteröityessäsi syötä siis koodi YOOGAIATRIAL2015. Koodi on voimassa 1.4.2015 saakka. Tulkaa siis muutkin ihmeessä kokeilemaan ja kertomaan kokemuksistanne!

Ps. Näköjään myös Itärajapakolaisen jermia osallistuu kampanjaan, joten sieltäkin voi käydä lukemassa kokemuksia. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *