Puoliksi jo halki, poikki ja pinossa

Oho! Puolessa välissä siestaa jo mennään! Kuusi viikkoa takana ja vielä kuusi edessä. Iski jotenkin kauhea stressi. Pitäisi ehtiä vielä tekemään niin paljon, pitäis raahautua enemmän uusille alueille tutkimaan Gijónia, käydä viikonloppureissuilla muissa kaupungeissa, tehdä kaikenmaailman extreme juttuja kun siihen on niin paljon halpoja mahiksia ja ja ja.. Lista on lähes loputon. Ja silti päikyt vaan maistuu niin mainiosti 🙂

Mua odottaville siis tiedoksi: laskeudun toivottavasti lumettomaan Suomeen 12.12. Lähden tosin Gijónista jo päivää aijemmin Barceloonaan, jossa hengaan itsekseni (lasken sen varaan että silloin jaksan vielä olla itsekseni, saa nähdä!) ja yövyn myös siellä. Haluaisin huijata teille tekeväni sen vain siksi, että päivä Barcassa ja yö hotellissa aamupaloineen tuli mulle kolme euroa halvemmaksi. Mutta koska en oo huijari niin paljastan, että eräs yö silmät ristissä siinä yhden aikaa yöllä aloitin lippujen etsiskelyn ja varaamisen. Kun olin painaut ”hyväksy maksu” painiketta, niin tajusin että olin mokannut päivämäärät. Olisin päässyt haluamani päivänä myös, mutta silloin matka olis kestänyt sellaset 12 tuntia. Olisi ollut ikuisuus vaihto Oslossa ja tosiaan päivä Barcassa tuli kolme euroa halvemmaksi niin mikäs siinä sitten 😀 Voin tehdä siellä sitten (toivottavasti) viimeiset joulushoppailut! Tommi tulee aatoksi kotiin! Ja se myös jää kotiin, jee!

Raportoitavaa ei oikeen GTAV:n ulkopuolelta löydy. Varsinainen peli on siis pelattu ja nyt alkoi online peli. Tommi siis pelaa, minä välillä seuraan vierestä. Tälläkin hetkellä Tommi lentää hornetilla Los Santosin pilvenpiirtäjien yllä tai tuhlaa kaikki rahansa strippiklubilla. Fat Tomalla on päällään vain stetsoni, mikroshortsit, sukat ja sandaalit (!!!!). Oon yrittänyt sanoa, että jättäis joku ilta menemättä klubille niin sillä olis varaa joku päivä niihin sen janoamiin pinkkeihin mikroihin. Siinä kaikki siis GTAV:n saralta, mun silmin. Jos yleisöä ilmoittautuu niin voin pyytää Tommia kirjoittamaan tarkemman raportin.

Viime lauantaina käytiin kyllä tekemässä jotain -ah niin ihanan suomalaista Nikon ja Nikon paremman puoliskon kotona. Siellä oli nimittäin PUUTALKOOT! Oli ihan tosi kivaa, vaikkakin älyttömän raskasta. Samantien kun alettiin hommiin, saavutin oudon zen tilan. En ollut aijemmin tunnistanut sitä, mutta tajusin että se tulee aina ulkona pihatöissä. Siinä klapeja heitellessä ja asetellessa tulikin hieman ikävä lapsuuden kesiin mökille ja äidin takapihalle. 

puutyotpuoles_valis.jpg

Puolessa välissä tässäkin.

N & N oli kaksin aijemmin saanut aikaan pressun alla olevan osion. Me Tommin kanssa vaan vähän tuunattiin sitä laittamalla väliin klapeja poikkipuiksi (vaimitensennytsanois). Vielä oli siis täytettävänä kolme lauta lattia alusta (vaimitänoinyton). Ja klapeja oli ehkä neljä kasaa, kuvassa näkyvä toimii esimerkkinä. 

niinitsevarmana.jpg

Pojat kasas itsevarmoina ihan liian isoja kasoja ihan liian monia päiviä nähneeseen kottikärryyn…

kopelostikavi.jpg

ja hassustihan siinä kävi.

puutyotvalmiina.jpg

Mutta neljän työtunnin ja kahden taukoilun jälkeen valmista tuli! Kolme suomalaista ja yks hollantilainen pystyy mihin vaan!

Sunnuntaina pääroolia sit näytteli GTAV. Samoin maanantai illan. Ja tälläkin hetkellä. Haluutteko tarkempaa raporttia Los Santosin tapahtumista? Vai kiinnostaaks jotkut tälläset höpötyksen aiheet:

  • Hassuja juttuja Espanjasta ja espanjalaisista
  • Meidän koti
  • Mitä on tullut shopattua  JA / TAI
  • Valitut parhaat Espanjan talousuutisista

 

Dulces sueños guapos!

Nelli

 

Kommentit (1)
  1. 1) Teidän koti!
    2) Hassuja juttuja Espanjasta ja espanjalaisista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *