Panino alá panique

Kaikki sen tietävät, punajuuri ja vuohenjuusto muodostavat pyhän liiton. Tällä kertaa liitto solmittiin leivän päällä tykötarpeiden siunatessa tilaisuutta. Oi ja voi.

paniikkikeittiossa-700px-0319.jpg

paniikkikeittiossa-700px-0294.jpg
Koska maamme ilmasto tarjoaa meille tällä hetkellä vain mustan ja harmaan eri sävyjä, on hyvä edes lautasella päästä välimerelliseen tunnelmaan.

Punajuuripaninot
kahdelle

puolikas maalaispatonki
1 iso punajuuri
1 pieni paprika
n. 100 g vuohenjuustoa
tuoretta baby-pinaattia
salaattia
tomaattia
pestoa
majoneesia

1. Pese, kuori ja viipaloi punajuuri ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleita öljytyllä pannulla noin 20 minuuttia kannen alla. Kääntele ja lisää tarpeen vaatiessa öljyä.
2. Suikaloi paprika ja paahda se pannulla. Lisää pippuria ja suolaa maun mukaan.
3. Leikkaa patongista kaksi reilunkokoista palaa ja halkaise ne. Paahda patonkiviipaleet pannulla nopeasti. Sipaise viipaleille pestoa.
4. Kasaa paninot seuraavasti: pohjan päälle ensin tomaatti, sitten pari kuumaa punajuuriviipaletta, vuohenjuusto, kuumat paprikasuikaleet, pinaattia, salaattia ja päälle majoneesia. Paina paahdettu kansi koko komeuden päälle.

Lisukkeeksi sopii hunajamelonisalaatti balsamicon kera.

 

Koti Ruoka ja juoma DIY
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.