Sunnuntai-ikävä

image.jpg

Huh, mihin tämä viikko vierähti taas. Hyvä, jos kaksi riviä villatakkia saa neulottua iltaisin ennen totaalista simahtamista. Muista projekteista nyt puhumattakaan. Toista oli viikonloppuna. Vietimme Vihervaaran Annan kanssa koko sunnuntai-iltapäivän mukavaakin mukavammassa Johan & Nyströmin kahvilassa. Mukana oli tietenkin puikot ja monta kerää lankaa. Joskaan niitä ei ihan hirveän tehokkaasti kulutettu, kun välillä piti keskittyä kakkujen syömiseen ja kahvitteluun.

image.jpg

Vastapäätä istuneella rouvalla, joka osoittautui entiseksi himokutojaksi, oli varmaan ihmettelemistä, kun kaksi aloittelijaa koittivat päästä jyvälle kutomisen saloista. Kummastusta aiheutti muun muassa se, kun ohjeessa käsketään kaventaa, niin kumpaa kavennustapaa silloin kuuluu käyttää, ylinostoa vai yhteenneulomista. Todettiin, että nää on taas näitä asioita, mitä true-neulojat vain tietävät. Onneksi aloittelijalle tämäkin asia on väännetty rautalangasta Punomossa.

image.jpg

Mutta uskokaa tai älkää, kyllä sieltä vain on kaksi villatakkia tuloillaan. Annan villatakki edistyy huimaa vauhtia ja minun, niin kuin sanottua, on suorastaan jämähtänyt huikean alkustartin jälkeen. No, onneksi huomenna on perjantai ja matkaan viikonlopuksi kotikaupunkiini. Yhteensä kahdeksan tuntia tehokasta neulomisaikaa bussissa ja ainakin toinen mokoma sohvannurkassa. Jehei!

Kommentit (4)
  1. Onpa teillä ihana harrastus joka antaa niin paljon, ei pelkätään noita ihania neuleita. Pitäkää yllä ja vaalikaa ystävyyttänne.

    1. Totta! Onko mitään parempaa kuin hyvät ystävät ja neulominen 🙂

  2. Ai että, ihan riemulla seuraan tätä käsityökerhojen uutta tulemista, niin siistiä! Ja villis näyttää upealta jo nyt 🙂

    1. Voi kiitos paljon Laura! Itsekin ihan ihmetyksellä seuraan tätä lähipiirissä vellovaa käsityövimmaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *