Ladataan...

Ai, kenen lauluäänestä pidän juuri nyt ehkä eniten maailmassa? Tom Odellin. Brittimiekkoselta ilmestyi eilen uusi single, ihanasti melankolinen ja kuitenkin laiskaan diskolaukkaan kirivä Wrong Crowd. Se on melkein yhtä hyvä kuin Hold Me -kappale (kuuntele tästä), joka oli luureissani tehosoitossa kuukausitolkulla joskus kolme vuotta sitten.

“When my music is sad I want it to be REALLY sad. When it’s happy I want it to feel euphoric…I suppose I want the record to express the heightened feelings and emotions we all get in our lives” on Tom Odell sanonut. Jotenkin samastuttavaa!

Wrong Crowd -albumi julkaistaan 10.6.

Ladataan...

Kevät, se on täynnä uusia alkuja. Lähipiirissä on eroja ja avioliiton solmimisia, yllätysvauvat ilmoittavat tulostaan, eräät muuttavat maasta toiseen, joka toinen tuntuu vaihtavan työpaikkaa. Nurkkiin hyökyy valoa (pese ikkunat!) on tarvetta kokeiluille ja uhkun muutoksenhalua (leikkasin lyhyen tukan!) Tänä keväänä aikasi koittaa, niin laulaa Håkan Hellströmkin.

Kellekään tutulleni ei liene jäänyt epäselväksi syvä rakkauteni tähän Ruotsin suosikkiartistiin. Olen kirjoittanut håkanismistani muun muassa täällä ja täällä. Hellström julkaisi lauantaina odotetun uutuusbiisin Din tid kommer. Ihan täydellinen kevätveisu! Se on tunteellinen, toiveikas ja lohdullinen, vähän pömpöösi ja luotu yhteislauluun

Din tid kommer on loistava ensipuraisu 1974-nimiseltä EP:ltä, joka julkaistaan 29.4. Elokuussa on luvassa kokonainen albumi.

Pian tapahtuu jotain suurta. En oikein vielä tiedä, mitä se on, mutta jotenkin on pakko kuunnella tätä kappaletta tehosoitossa ja uskoa, kohta se aika koittaa. Onko sinullakin sama tunne?

Kuvat: HH Facebook

Ladataan...

Ladataan...

Yeasayerilla on ehkä yksi makeimmista bändinnimistä. Se tuntuu hyvältä suussa. Bändi on viettänyt hiljaiseloa, mutta nyt on julkaistu sinkku Silly Me (ihanasti nimetty sekin) ja lähiaikoina on luvassa uusi albumi.

Silly Me on kepeä, täydellinen perjantaibiisi, toiseen maailmaan lennättävä, sopivasti yllättäviä koukkuja sisältävä, mutta helposti pureskeltava. Nautitaan, kun työviikko on paketoitu, sitä havahtuu että ulkonahan on vielä valoisaa, vaikka on ilta ja lasissa on viileää gewürztramineria. (Tämä on varsin kohtuuhintainen suosikkini , kippis!)

Kuuntele biisi Spotifyssa tästä.
Ladataan...

Pages