Pienestä kii

Rakastan pienoismalleja, tai siis niiden katselemista. Hermoni eivät ikinä riittäisi sellaisen kokoamiseen, mutta onneksi myös meille lyhytpinnaisille miniatyyrien ystäville on oma erityinen paikka maailmassa. 

Nimittäin kempparikaupan minipurnukkahylly. 

wp_001459.jpg

Tai en minä tiedä onko kemppari edes oikea nimitys. Jenkkilässä se on drug store, täällä drogeriemarkt. Mutta ei sana apteekkikaan kerro koko totuutta. No ihan sama, mutta jotain mystisen ihanaa näissä kaupoissa on. Siksi olen täälläkin käynyt repimässä melkein jokaisen matkan varrelle sattuneen Rossmanin tai Deeämmän ovea.

Ylipäänsä kaupoissa kierteleminen on reissussa kivaa, vaikkei mitään ostaisikaan. On ihana vain katsella, että mitä kaikkea täällä myydään, sellaista mitä meillä ei ole. Tuliaisia ajatellen tiirailen hyllyjä myös sillä silmällä, missä myydään halvimmat luonnonkosmetiikat.

Mutta ne miniputelit. Oih.

Miten nerokas keksintö: voi ostaa pienen purkin ja testata, sopiiko tuote ennenkuin sijoittaa perhepakkaukseen. Tai ottaa pikkupakkauksia matkalle mukaan.

Tai tehdä niin kuin minä, eli ostaa niitä vain siksi että ne ovat niin perhanan söpöjä. 

Katsokaa nyt tätä.

wp_001507.jpg

Maailman söpöin tiikeribalsamipurkki!

Iik, en ehkä kestä!

 

Kommentit (4)
  1. Oi Rossmann, DM ja Saksan edulliset luonnonkosmetiikkavalikoimat!

    1. No niinpä! Laskeskelen huolestuneena, että paukkuuko kilorajat matkalaukussa… 😉

  2. Iik, mäkään en kestä! Noi on mahtavia! Mä en Berliinissä paljoa missään muualla ostelekaan kun Rossmannilla ja DM:lla.

    Vietä ihanaa aikaa, mä tuskin maltan odottaa, että ollaan siellä taas muutaman viikon kuluttua. 

    1. Jee, joku toinenkin on samalla tavalla pimeä! Kiitos, täällä on ihanaa. Ja mitä mahtavinta reissua sinulle ja matkaseurallesi sitten kun sen aika koittaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *