Ajatuksia reissusta kuvien takaa

Kauniita kuvia ja täydellinen loma. Juu siitäkin mutta eihän kuvat kaikkea kerro. Tässä muutama ajatus reissusta ja ei kannata ottaa mitään ihan vakavasti.

 

– Ai ikkunoissa ei ole verhoja, kai me sitten herätään 5 kun pojat herää valoon…  Ei mä en toimi ennen 6.

– Peitot kahisi niin kovaa että piti nukkua korvatulppien kanssa (Makuuhuoneiden välillä oli ohut seinä ja muuten avoimet huoneet)

 

 

 

 

– Sen kerran kun jätän omat pyyhkeet kotiin niin tarjolla on käsipyyhkeet suihkuun korealaiseen tyyliin. Yritä siinä sitten kuivata pitkiä hiuksia. (Kahdessa edellisessä hotellissa oli isot pyyhkeet) 

 

 

 

– Vuokrattiin pulkat pojille… Ei myyjä sitten sanonut ettei missään voi pulkkailla. Rahat kyllä kelpasi. 

 

 

 

 

Mä kuvittelin että me päästää villinä leikkimään lumessa lasten kanssa ja tullaan sitten hotellille lämmittelemään… Ulkona tuli vaan hiki koska oli niin lämmin ja leikittiin kuivalla ruoholla (no okei löydettiin me metsästä vähän luntakin). 

 

 

 

 

– Jes päästään hiihtokeskuksen lähellä pulkkamäkeen… Ai mitkä säännöt? Okei siis pitää istua näin ja kädet näin lapsen kainaloon alta ja jalat näin. Siis jalkapohjat koko ajan lumessa ”raahaten” ja ei saa nostaa pulkkaan…okei.

Timpa laski kerran ja kieltäytyi menemästä uudestaan. Me muut kyllästyttiin muutaman kerran jälkeen kun meille riitti pulkkamäkisäännöt. 

Tärkeintä on että kivaa oli ja pojat pääsi leikkimään ulkona koko päivän. 

Kommentit (2)
  1. Nämä on juuri niitä ärsyttäviä asioita, jotka tekevät tästä koko hommasta sen seikkailun. I feel you! 😂

    1. Todellakin ja kertyy kyllä hurja määrä muistoja pienessäkin ajassa. Parhain muisto taitaa olla futon patjoilla nukkuminen mikä nyt naurattaa mutta meinasi kyllä tulla itkut niinä öinä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *