Moikka moi!

Moikka moi tosiaan vihdoin!

Halusin siirtyä nyt blogin muodossa kirjoittelemaan ajatuksiani ja jakamaan kuulumisia, tärppejä, kokemuksia ja muuta kivaa. Aikaisemmin en olekaan kirjoittanut tällaista blogia, koska oon ollut sen aloittamisen suhteen niin ujo (ja laiska), että julkisen blogin luominen sai vasta nyt ihan oikean kipinän – ja täällä ollaan! Nyt asiaan.

Kuka olen?

Olen Laura, kolmannen vuoden opeopiskelija, kaikesta kiinnostunut ja omasta mielestä melkein kaikkeen kykenevä. Ainainen haaveilija. Muistan tosissani, kuinka äiti aika ajoin ihmetteli ääneen, että mitäs se Laura taas haaveilee. Unelmia pitää olla, eikö?! Tällä hetkellä asun ja opiskelen Jyväskylässä, juuret johtavat Tampereelle sekä sielunmaisemaani nimeltä Hämeenkyrö. Mun elämään keskeisimpinä juttuina kuuluvat perhe laajana käsitteenä, ystävät (myöskin osana perhettä), ohjaajuus, opettajuus, elämän viisaudet, lukeminen, kaiken mahdollisen tiedon ammentaminen ja kaikki ihana ja pehmeä ja hellyyttävä. Ja tietty hyvä ruoka (eli melkein kaikki ruoka). Harrastan monenlaista aktiivisen liikkumisen ja sohvalla löhöämisen (tai mitään tekemisen) väliltä.

Miksi aloitan blogin kirjoittamisen?

Varmasti tuttu ja paljon pohdittu kysymys monelle blogia kirjoittavalle. Mua on aina kiinnostanut kirjoittaminen, luova tekeminen, keskustelut ja ajatusten jakaminen. Ja pelkästään jo se, että saa jäsentää omaa sisäistä dialogiaan kirjoitetun jutun muotoon, mikä voi parhaimmassa tapauksessa innostaa, motivoida, ilahduttaa ja liikuttaa lukijaa. Tätä ainakin toivon ja odotan omalta blogiltani hartaasti! 😉 Yliopistossa opiskelu ja erilaisten ihmisten tapaaminen on tuonut omaan elämään paljon lisää uudenlaisia ja toisistaan poikkeaviakin näkökulmia, jotka pohdituttavat. Oman blogin kautta uskon myös kuuluvani osaksi suurempaa ja inspiroivaa yhteisöä.

Mistä kirjoitan?

Tiedän jo nyt, että postausten aiheet tulevat vaihtelemaan paljon. Yksi mikä kirjoittamistani kuitenkin yhdistää on hyväntuulinen ja elämäniloinen vire. Sitä haluan jakaa ihan pienimmistä ajatuksista lähtien. Aihesaralla kuitenkin nyt itselleni pinalla ovat ehkäpä ruoka (leivonta!), matkustelu (niin kotimaassa kuin kauempana), elämää mullistavat vinkit, second hand, kestävämpi arki ja ihmissuhteet <3. Myös opiskelu- ja työelämästä, perheestä sekä unelmista puhuminen kiinnostaa. Mielelläni ottaisin vastaan myös erilaisia toiveita, siitä mistä haluaisitte kuulla tai mikä eniten kiinnostaa. Haluan, että bloginikin on osa omanlaistaan, isompaa dialogia. Mitä se sitten milloinkin on.

Pari valmista juttua on jo arkistoissa odottamassa julkaisuaan, joten toivoa on! 😀 Nyt suunnittelin uppoutua muiden juttujen pariin lämpöisen viltin alle, sillä flunssa on tullut kylään. Se tuli kuitenkin hyvään saumaan, koska sain aikaan kirjoittaa ihan ensimmäisen postausken. Jes! 

Ihanaa loppuviikkoa! <3

-Laura

 

P.S. Ensi kerralla postaus tulee kuvilla höystettynä. Promise! 😉

Kommentit (1)
  1. Jee innolla odotellen jatkoa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *