uusi pikkumusta

Tässä se on! Mun uusi pikkumusta! Löysin tämän Zalandon alesta (ehkä lievä heräteostos,joka täyttää kuitenkin tarpeen), hinnaksi jäi päälle parikymppiä kun alkuperäinen hinta oli päälle neljäkymppiä. (Ei siis huono alennus…)

DSC_0022.JPG

Olen vähänaikaa ettinyt tällaista pientä baari-/juhlalaukkua, joka sopii niin haalareiden kuin juhlamekonkin kanssa. (Tai ainakin voin kuvitella etsineeni, niin tämä on vähemmän heräteostos.) Kultainen hihna tekee juhlavuutta, mutta muuten yksinkertainen ulkoasu hillitsee kokonaisuutta. Olen huono käyttämään koruja, joten tämä kultainen hihna on mukava lisä asuun kuin asuun.

Olen sivusta seurannut, miten erilaiset karvapallot on seilailleet edestakaisin avaimenperiä, laukkuja ja jopa tennareita. Ikinä eivät ole kuitenkaan mun kaappiini ennen tätä päivää päässeet. En tiedä mikä siinä on, mutta toi musta pallero tuossa vetoketjussa on täydellinen!

DSC_0019.JPG

DSC_0024.JPG

Luulin aiemmin, etten ole yhtään kullan ystävä. Ainoa kultainen koru mulla on rippiristi ja ainut kellokin on ruusukultainen, vähän sinne päin siis. Tämä pikkulaukku teki kuitenkin syvän vaikutuksen ja se oli pakko ostaa. Onneksi hihnan saa irti, joten jos alkaa liika kulta haittaamaan, voi hetkeksi laittaa jonkun muun hihnan tilalle. Laukku on esimerkiksi baarireissuille juuri sopivan kokoinen, edellinen laukku on ollut hieman liian iso mielestäni. (Taas yksi hyvä syy kuvitella, että todella tarvitsen tätä!)

DSC_0025.JPG

Tuo pinnan tikkaus on ihana. En tiedä miksi, mutta rakaistuin siihenkin kovasti. Odotan jo innolla seuraavaa tilaisuutta, jossa pääsisin tätä ulkoiluttamaan, harmiksi on koululaukuksi hieman liian pieni! 😀

Kommentit (1)
  1. On kyl tosi söötti! 🙂 Ja just jos hihnan (ja karvapallon?) saa pois, laukusta voi tehdä monipuolisemman ja sillä tavalla sitä tulee varmaan käytettyä pidempään. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *