Ystävänpäivän raakasuklaa
Plat du week-end täyttää vuoden!
Ensimmäinen postaukseni käsitteli raakasuklaata ja julkaisin sen ystävänpäivänä. Nyt, perinteen vuoksi ja synttäreiden kunniaksi, esittelen yhden parhaista suklaaresepteistäni. Gojimarja-raakasuklaata olkaa hyvät:
Raakasuklaa
20 pientä konvehtia
- 100 grammaa raakakaakaovoita
- 1,5 dl raakakaakaojauhetta
- 1-2.5 rkl hunajaa tai haluamaasi makeuttajaa (käytin tällä kerralla 1 rkl luomuvaahterasiirappia)
- 1/4 tl vaniljajauhetta
- 1 rkl sulaa kylmäpuristettua kookosöljyä
- gojimarjoja ja halutessasi lisäksi: mulperimarjoja, raakakaakaonibsejä, hasselpähkinöitä
Sulata raakakaakaovoi hellästi vesihauteessa. Sekoittele välillä. Lisää joukkoon kaikki ainekset (voit säästää osan gojimarjoista koristeluun) ja kaada muotteihin. Kun suklaa on hieman jähmettynyt lisää pinnalle loput gojit tai ripottele päälle raakakaakaojauhetta. Anna vielä jähmettyä viileässä. Nauti!