Rakkauteni: taatelit
Taatelit ovat terveellisiä ja -ah niin ihania. Ne sisältävät paljon hyvää esim. vitamiineja ja ja kivennisaineita. Lisäksi ne nostavat serotoniinitasoa. Tietty taatelit ovat kovin makeita ja sokerisia, toisin sanoen viikonloppuihin sopivia herkkuja. Ne ovat myös tosi monikäyttöisiä.
Raakaleivonnassa taatelit ovat ehdoton klassikko. Rapeisiin pähkinöiden yhdistettynä (oikeassa suhteessa tietty) niiden makumaailma on huipussaan. Ehdoton lisä, suolaripaus leikkaa hyökkäävää makeutta kivasti.
Toffeiset makupalat ovat myös hyvä, terveellinen jälkiruoka. Suosittelen täyttämään taatelit sataprosenttisella maapähkinävoilla (saa olla suolaa mukana) ja tummalla, vähintään 70 prosenttisella suklaalla. Päälle voit heittää vielä vaikkapa kuivattuja marjoja, kookoshiutaleita tai pähkinöitä.
Huom! Olen huomannut että raakakakkuihin ja -palloihin sopii parhaiten medjooltaatelit. ”Paljailtaan” syötäviin välipaloihin suosittelen joko kuivattuja tai tuoreita taateleita.