Ihana Tallinna ja Must puudel

Terveisiä Tallinnasta! Tuffallani (=isoisä) on asunto Tallinnan keskustassa ja olen päässyt pienestä asti käymään siellä usein. Kaupungista on tullut minulle tosi läheinen ja odotan matkoja aina innolla. Viime viikonloppuna sain taas nauttia tasokkaista, edullisista ja kauniista annoksista muun muassa Kalamajan tunnelmallisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Näistä ruokapaikoista tulen tulevaisuudssa kertomaan ennemmän. Reissuun mahtui myös aimo annos shoppailua ja Vintage tallinn -tapahtuma, jossa käynti on vuosittainen perinteeni.

Kerron nyt erinomaisen kahvilavinkin Vanhassa kaupungissa pyöriville. Kohvik Must Puudel on hauska hipsterikahvila, jossa on rento tunnelma. Minusta on ihanaa istuskella boheemilla sisäpihalla lämpiminä kevätaamuina ja tehdä kouluhommia  juoden samalla mustaa, tasokasta kahvia. Lisäksi voin suositella herkullista suolapähkinäjäätelöä, johon jää helposti koukkuun.

IMG_2283.JPG

Täydellinen aamupala: banaanipannukakku raejuustolla, paahdetuilla cashew-pähkinöillä ja tietenkin vaahterasiirapilla varustettuna.

IMG_2387.PNG

Suosittelen lämpimästi Vintage Tallinn tapahtumaa, joka järjestetään vuosittain äitienpäiväviikonloppuna vanhassa tehdashallissa Kultuurikatelissa.

Loppuun vielä huomautus lahtelaisille: ensi lauantaina (21.5.) on ravintolapäivä! Perustan pienen Plat du week-end -kahvilan Lanun aukiolle. Tarjolla mm. ranskalaisia herkkuja sekä pientä suolaista. Poiketkaa ihmeessä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *