Ovulaatiotesti

Kuukautiset loppu 24.7. Siniset päivät kalenterin mukaan 31.7.-6.8. Ja ovulaatiokalenterin mukaan 4.8. En oo aiemmin testannut ovulaatiota liuskoilla,mutta nyt kokeilin, kun lääkäristä neuvottiin. Mun kierto kestää yleensä 28 päivää. Alotin testaamisen 2.8. eli kiertopäivä (kp) 13. Testissä oli selvä viiva, vähän haaleampi kuin kontrolliviiva. Kp14 testiviiva oli ehkä vähän tummempi, mut edelleen kontrolliviivaa haaleampi. Kp15 ja 16 edelleen kontrolliviivaa haaleampi. Kaikki testit ollu melko vaaleita, mutta huomasin että kuivuneina ne vähän tummuu. Kaikki testit myös hyvin saman näköisiä.

Aloitinkohan testaamisen liian myöhään? Ohjeessakin kyllä sanottiin et kannattaa aloittaa testaus kp 11 jos kierto on 28 päivää. Vai onko ovulaatio vasta tulossa? Testailen vielä ja kattelen, että muuttuisko testiviiva selkeesti. Jännä kun kalenteri näytti että ovulaatio olis ollut 4.8., mutta testissä se ei ollut mitenkään poikkeava. Mutta mulla on kyllä ollut myös sellanen tunne, että se kalenteri ei välttämättä oo ollut aina ihan oikeessa.

perhe raskaus-ja-synnytys parisuhde seksi
Kommentit (2)
  1. Hei, taisit aloittaa testaamisen liian myöhään, itse aloitan yleensä kp 10 ja nytkin oli hymynaama jo silloin. Liuskatestit ovat myös erittäin vaikea saada toimimaan luotettavasti. Lapsettomuushoidoissa käytetään niitä digitestejä niin ei tarvi arpoa onko plus vai ei. Jos raaskit niin tilaa siis niitä 🙂

    1. Hei kiitos!🫶 Joo mä tilaan niitä Clearbluen seuraavaksi niin ei tarvii arpoa noiden viivojen tummuuksien kanssa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *