Hei Lily!

Täällä ollaan! Kaikki vanhatkin postaukset ovat nyt siirtyneet tähän uuteen osoitteeseen Lilyyn ja olen päässyt jo asettumaan. Vanhoissa postauksissa saattaa olla jotakin hyppyjä esimerkiksi kuvien väleissä sekä tageissä tai kommenttien järjestyksessä, mutta kaiken pitäisi olla täällä. Jos siis etsit vanhempia postauksia, kannattaa ehkä katsoa arkiston kautta. Myös blogin ulkoasu etsii vielä vähän lopullista muotoaan.

Näin alkuun olisi ehkä hyvä esittäytyä lyhyesti. Olen Mikko, hetki sitten kolmenkympin rajan ylittänyt, lähes jo aikuinen. Asun Helsingissä, Maddy-koiran ja ’toisen puoliskon’ kanssa, päivisin työskentelen markkinoinnin parissa ja iltaisin blogin.

Olen pitänyt Private Blend -blogia ihan kohta kolme vuotta. Blogista löytyy poimintoja muodista, mutta myös tunnelmia matkoilta sekä vinkkejä ravintoloista ja yleisesti lifestyle-genrestä miehen näkökulmasta: leffavinkkejä, tunnelmia raukeista sunnuntaista, hauskoista illoista ystävien luona… Paheitani ovat kyllä laukut, asusteet, vaatteet, tuoksut ja matkustaminen. Ihan hauskoja ja ehkä uusiakin yksityiskohtia löytyy ’kirjoittajan esittely’ -kohdasta.

Uusimpia juttuja ja postauksia voit seurata Lilyn syötteellä tai sitten esimerkiksi Bloglovin’in, Blogilistan tai Facebookin kautta. Instagram-päivitykset löytyvät pbblog-nimimerkillä. Kommentteja ja tykkäyksiä saa antaa niin paljon kuin jaksaa, ne ovat bloggaamisen suola. Tuosta reunasta löytyy nyt myös Vieraskirja, jonne voi käydä laittamassa kommentteja tai terveisiä.

Perustin Private Blend -pohjan bloggeriin jo 2010, kun löysin sopivan nimen. Private Blend -nimi tulee siis Tom Fordin -tuoksulinjasta, mutta symboli minulle samalla luksusta, tiettyä yksityisyyttä ja sekoitusta eri aihepiireistä. Ja se kiteyttääkin aika hyvin blogin linjan. Ensimmäisen postauksen julkaisemiseen meni kuitenkin pari vuotta… Se oli sitten yksi lauantain, kun sitten tein sen ensimmäisen postauksen. Muistaako joku noita ensimmäisiä postauksia? Mietin silloin, että mistä keksin aina uudet aiheet… No aika kivuttomasti niitä on tullut 950 kpl verran.

En osaa tuoda tällä erää muuta esille, mutta saa tietenkin kysyä.

Tervetuloa siis vanhat ja mahdolliset uudet lukijat mukaan! 

Private Blend Lily.jpg

 

 

Kommentit (16)
 1. Tervetuloa nyt vielä kertaalleen! Kiva kun olet täällä!! 🙂

  1. Mikko – Private Blend
   2.2.2015, 20:57

   Kiitos paljon Laura 🙂 Ja mahtavaa, että Tyylitietotoimisto pitää taas kartalla, mitä muotimaailmassa tapahtuu – kiitos siitä!

 2. sinimarianna
  2.2.2015, 16:32

  Eli täällä meitä hemmotellaan jatkossa ihanilla laukku- ja matkakirjoituksilla <3 T: Proper Sini

  1. Mikko – Private Blend
   2.2.2015, 18:17

   Toivottavasti 🙂 Ja hei ihanaa lomaa!
    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *