Lista Helsingin uusista ravintoloista
Helsinkiin on tullut niin paljon uusia ravintoloita, että on vaikea pysyä enää edes mukana. Mutta siis mahtavaa, että tarjontaa löytyy! Tässä muistilista paikoista, joihin pitää ehdottomasti suunnata seuraavaksi – löytyykö tästä kaikki vai puuttuuko joku uutuus? Entä oletko jo testannut jonkin näistä, kokemuksia? Viimeisimpia testattuja paikkoja ovat olleet Penny, Soma ja Loung3.
Henry Alén ja Tommi Tuominen ovat päivittäneet suomalaisia perinneruokia nykyaikaan. Karjalanpiirakka, veripalttu ja pappilan hätävara ovat saaneet ihan uuden ulkomuodon. Ravintolan perustamisesta on myös tulossa oma ohjelma MTV3:lla.
Richard McCormickin uusin ravintola on Holiday, joka aukeaa ilmeisesti hyvinkin pian Katajanokalle.
BasBas on ehtinyt hurmata ja hyvän aikaa, mutta en ole vielkään päässyt, tai saanut pöytää, sieltä…
Bystro tarjoilee venäläisiä maukuja, blinejä, borssikeittoa, seljankaa…
Iso Roobertinkadun uutuus tarjoilee pohjoismaista ruokaa, jossa lähiruoka, pientuottajat ja tuoreet raaka-aineet ovat kaiken a ja o.
Puhtaasti kasvisruokaa tarjoileva fine dine -ravintola.
Konstailematonta ruokaa. Tätä itseasiassa ehdin jo maistamaan lounaalla. Nam!
Tässä lounasburgeri OXissa, erinomainen. Kannattaa muistaa myös lounaat uusien paikkojen testauksessa!
Kasvisruokaa ja raakakakkuja Kalliossa. Ja kahvila löytyy myös Iso-Robalta.
Kevyttä lounasta tarjoaa myös Soup, joka löytyy Runeberginkadulta sekä Vilhonvuorenkadulta. Paikassa myös brunssi sunnuntaisin.
Kaartinkaupungissa, Pikku Roobertinkadun ja Korkeavuorenkadun kulman ruoka- ja viiniravintola kutsuu astumaan sisään.
Joka kerta kun menen tästä ohi, sanon aina, että tuonne pitää mennä. Tapaksia ja hyviä viinejä.
Noora & Nooran postauksesta poimin myös Galleria Keitaan sekä El Fant.
Huh, onko ihme, ettei ehdi kaikkialle, mikä kattaus! Jos kävisi joka viikko yhdessä, niin tässä seuraavaksi kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi paikat.