Bodarien munarinki

15961_10151884168870169_1114808276_n.jpg

Helsingin Ruoholahdessa operoivan Mayor’s Gymin ”bodarien munarinki” on herättänyt lehdistön huomion ja aiheuttanut kikattelua sosiaalisessa mediassa. Sain vihdoin aikaiseksi liittyä mukaan toimintaan tällä viikolla. 

Mayor’sin munarinki operoi joka toinen viikko. Osallistuminen on kovin yksinkertaista: Mayor’sin luomuruokapiiri luo tapahtuman Facebookiin, jonne ilmoitetaan monta kennoa haluaa ja tilaukset noudetaan sovittuun aikaan salilta. Munat tulevat lappeenrantalaiselta Kuorttisen tilalta, ja kennollinen (30 kpl) munia maksaa äärimmäisen kohtuulliset yhdeksän euroa. Nouto tapahtuu Ruoholahdesta salin respasta tilausviikon torstaina tai lauantaina.

En ole ikinä munankulutustani tarkkaillut, mutta voisin veikata määrän riittävän hyvin kahdeksi viikoksi. Jos tiedossa on aktiivista leipomista, voisi ottaa useammankin. Jos mielitte liittyä munarinkiin, kannattaa ottaa mukaan vanhoja kennoja, koska avokennon kuskaaminen esimerkiksi fillarilla ja julkisilla on melkoisen haastavaa, jos ei halua syödä useamman kymmenen munan kokkelia heti kotiin päästyään.

photo_28.9.2013_15.48.08.jpg

Nyt kelpaa tehdä ruokaa ja leipoa. Munarinkiin mukaan minut kannusti Mahdollisia sivuvaikutuksia -blogia pitävä ja muutenkin maailman paras tyyppi Miia, jonka kanssa teimme tänään munanhakureissumme kimpassa. Uuden satsin kunniaksi menimme Miian uuteen kämppään, jossa asiaankuuluvasti loihdimme munaruokaa.

photo_28.9.2013_16.45.37.jpg

Tekisi mieli liittyä muihinkin ruokapiireihin. Etenkin lihat olisi mukava saada luomulaatuisena joltain lähitilalta. Oletteko te jo piireissä? Vinkkejä piireistä, joista saisi yhden ihmisen tarpeisiin sopivia satseja, otetaan kernaasti vastaan.

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentit (8)
  1. Tuolta mekin haetaan munaskut. 🙂

  2. Meinasin tehdä ihan saman postauksen 😀 Samassa ringissä siis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *