Että sellainen treeniviikko

Pumpui

Sunnuntai, mikä erinomainen päivä kysyä itseltään mitä tulikaan tehtyä.

Olen valmentajan palkkaamisesta ja oman ohjelmoinnin aloittamisesta kerrottuani saanut muutamankin kysymyksen siitä, mitä siellä meikäläisen apukoulussa oikein tehdään. Teen käytännössä ihan normaalia crossfit-ohjelmointia, joka vain on sovitettu minun tarpeisiini ja eritoten omia heikkouksiani korjaamaan, ja siihen päälle höntsäilen muuta jos vain suinkin ehdin ja jaksan. Kulunut viikko on näyttänyt tällaiselta:

Maanantai: Lepopäivä. En edes ajanut pyörällä, sillä jouduin suhailemaan taksilla palaverista toiseen ja lopulta myös kotiin. Päivän ainut liikunta oli koiran kanssa kävely ja muutama leuanveto.

Tiistai: Crossfit. Ohjelmoinnissa oli penkkipunnerrusta ja metcon, joka sisälsi käsipainotempauksia, dippejä, punnerruksia ja porrasjuoksua. Lisäksi 20 km pyöräilyä.

Keskiviikko: Crossfit. Voimatreenissä kolmepistesoutua ja erilaisia askelkyykkyjä lisäpainoilla ja slidereilla. Kuntojumppana köysikiipeämistä, tuplahyppyjä ja GHD-leikkejä. Lisäksi 20 km pyöräilyä.

Torstai: Lepopäivä, 20 km pyöräilyä. 

Perjantai: Crossfit. Olkapää- ja lapatreeniä sekä Norppaliveksi ristimäni 40 minuutin epätoivon jumppa, joka sisälsi turkkilaisia ylösnousuja, hollow body walkeja slidereilla sekä jumping bar muscle-upeja. 20 km pyöräilyä.

Lauantai: Maantiepyöräily, 50 km. Akin kanssa tehty kevyt höntsälenkki, jota käytimme oikeutuksena lööbata koko loppupäivän sohvalla karkkia syöden ja energiajuomaa imaillen. 

Sunnuntai: Crossfit. Apukoulun ohjelmassa leuanvetoja, glute bridgejä, maastavetoja, kelkanvetoa ja assault bike -spurtteja.

Melkoinen treeniviikko takana siis. Toisaalta koska koko alkuvuosi on mennyt vähän kuntoa ja motivaatiota arvuutellessa, tuntuu ihanalta treenata niin että tuntuu. Ja todellakin tuntuu, kun ohjelmointi perustuu heikkouksien parantamiseen. Välillä meinaa syödä naista tehdä vain juttuja, joissa on lähtökohtaisesti huono ja heikko. Mutta samalla alkaa tuntua, että kaikki työnteko on tosiaankin hyödyksi.

Ensi viikolla jatkuvat treenihommat ja toivottavasti myös kelien salliessa tulee ulkoiltua. Blogissa ensi viikolla luvassa muuten fillariasiaa, stay tuned!

ps. Ylläolevia otoksia (treeni)arjesta löytyy käyttäjänimen @lottapumpui takaa, käykää seuraamassa jos ette sitä vielä tee!

Kommentit

annifitness
AnniFitness

NORPPALIVE! OI KYLLÄ! Tunnistin tästä itseni(kin) - köllimisestä tykkäävänä, joskus takavuosina metsästettynäkin, virtaviivaisena järvi-Suomesta kotoisin olevana möllykkänä.

Piti varmuuden välttämiseksi ihan googlata nuo liikkeet ja niillä videoilla ei oo kyllä norppaa nähtykään. On se kumma kun oman treenin videoiminen on aina vähän pettymys.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.