Hymyjä ja rääkkiä

Pumpui

Kuten varmaan Lilyn feedistä huomaattekin, pitivät Elämäni kunnossa -Saara ja White Trash Disease -Nata tänään Lauttasaaren Veto-salilla mainion treenipäivän, josta ei hikeä ja hymyjä puuttunut.

Päivän aluksi Sami Sundvik kertoi meille terveellisen ruokavalion perusteista ja vastasi varmaan sataan kysymykseen, jotka vaihtelivat niin suodatetun veden paremmuudesta msm-lisäravinteisiin. En ehkä aivan pureksimatta niele kaikkia Sundvikin näkemyksiä (tosin luento olisi ollut pitkä kuin nälkävuosi jos kaikki lähteet ja tutkimukset olisi tuotu esille), mutta hyvää dataa ja mielenkiintoisia mielipiteitä miehellä kyllä oli. Omakin muistikirjani täyttyi jos jonkinmoisista muistettavista ja kokeiltavista jutuista. Kunhan muutto on hoidettu ja uusi elämä asettunut uomiinsa, kokeilen kyllä viljatonta ja maidotonta ruokavaliota, niin vakuuttavasti Sundvik sen eduista kertoi. Lisäksi kiinnostus Food Detective -yliherkkyystestiä kasvoi ennätyskorkeaksi. Pitäisiköhän sitä ostaa itselleen synttärilahjaksi oma ruoka-ainesalapoliisisalkku? :)

Kun luento oli kuunneltu, kysymykset kysytty ja välipala nautittu, oli aika siirtyä treenaamaan. Cross training -treeni oli itselleni tuttua ja turvallista - ja niin kovin mieluisaa! - yhdistelmää voimaliikkeitä ja kestävyysrääkkiä. Ensin teimme maastavetoja, etukyykkyjä ja leuanvetoja, sitten kaahattiinkin kiva liikepatteri läpi. Neljän minuutin seteissä tehtiin liikepareja boksihyppy-abmat, yleisliike-hyppynaru ja soutu-wall ball. Aikamoisia hikilänttejä jäi itse kustakin lattialle kellon vihdoin piipatessa treenin päättymisen merkiksi. Hauskaa taisi olla kaikilla.

Ninan verkkareissa -Nina näyttää mallia leuanvedosta. Suosittelen kokeilemaan leukoja kuminauhalla avustettuna. Onnistumisen elämykset ovat taatut, kunhan muistaa ottaa tarpeeksi haastavan kumpparin jotta kehitystäkin tapahtuu samalla. Olisikohan Ninalla käytössä turhan voimakas kumppari, kun leuanvedot noin naurattavat?

Kovaa ja kivassa porukassa treenaaminen oli juuri sitä mitä tarvitsin. Huoliaan voi onneksi hukuttaa hikeenkin, mikä on varmasti parempi tapa saada päätään tuuletettua kuin kaljatuopin ääressä istuminen. Kun lähdin polkemaan kohti jälleen yhtä asuntonäyttöä (järjettömän, mm. Cocovin, Lumenen ja Santen tuotteita sisältäneen lahjakassin kanssa, kreisiä!), huomasin jopa hymyileväni ihan spontaanisti. On se urheilun ja yhdessäolon voima melkoinen.

Kiitos Saara ja Nata hienosta päivästä, Vedon pojat hyvästä treenistä ja Verkkari-Nina kuvista! Veto vaikutti mainiolta paikalta, jonne ehkä menisin jos en kävisi Jätkäsaaressa crossfittaamassa. Salilla vedetään ohjattuja cross training ja kahvakuulatunteja, lisäksi salilla voi käydä omatoimisesti vääntämässä. Tilat olivat hienot ja meininki mukavaa, kannattaa käydä tyyppaamassa jos toiminnallinen harjoittelu kiinnostaa!

ps. Kesä tuli ja lahkeet lähti. Onko nuo mun shortsit vähän liian lyhyet kuitenkin?

 

Kommentit

Nina Enroth

Kiitos itelles! Seurasta, kuvista ja asiantuntevista opastuksista. Sortsit on just hyvät.

Lotta Katariina
Pumpui

Eipä kestä, kiitos seurasta :)

Nata - White Trash Disease

jeee hyvä meininki!! kiitti ku tulit ja laitan kuvia jos löytyy teikäläisestä!

PSK
Insert Cool Phrase

Ei oo liian lyhyet :)

Saara S.
Saara Sarvas

Superkiva, kun kerkesit mukaan ja ihanaa, että saatiin rääkättyä susta ulos hymyjäkin ^_^

Pakko ottaa myös kantaa shortsien pituuteen - JUST HYVÄT! Sitten kun mulla on tuon malliset koivet, vetelen kaikki treenit jossain neonvärisissä trikooshortseissa >:D

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitoksia!

Suomen säät vaan ei tue hirveen pitkää sortsikautta. Mut kai sitä vois käydä kesäkuuman lenkit vetämässä noissa :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.