Paljonko arkimeikki maksaa?

Pumpui

Niin, paljonko meikkipussin sisältö rokottaa rahapussia?

 

Törmäsin Lilyssä tällaiseen intohimoja herättäneeseen postaukseen, jossa summattiin paljonko arkimeikkiin kuluu rahaa. Minäkin haluan osallistua! 

 

Arkimeikkiini kuluvat tuotteet:

-

-

-

Yhteensä 0 euroa

Meikittömyydestä on keskusteltu paljon viime aikoina. Itselleni meikittä kulkeminen  ei niinkään ole statement minkään suhteen vaan puhtaasti laiskuuteni sanelemaa: vähemmän pakkelia, vähemmän putsattavaa. Ja kun ei osaa, niin lopputulos näyttää about samalta kuitenkin. Ja kun meikkaa harvoin, tuntuu meikkaaminen kovin juhlavalta: eilen laitoin illanviettoon ripsaria ja BB-voidetta ja kampasin tukan, ja olo oli kuin prinsessalla!

Tässä minä melkein-luonnonkauniina (ripsaria) ja puhelimen kaunistusfiltterin tulkitsemana. Ylemmässä kuvassa lenkille lähdössä.

 

Lue myös: Me kauneudessa kädettömät

 

Kommentit

Love-sannar (Ei varmistettu) https://love-sannar.blogspot.fi

Täällä kans aika harvoin jaksaa arkena sen kummemmin meikkailla, vaikkakin meikkaaminen on kivaa mutta jotenkin sen kokee turhaksi ainakin suurimpana osani arjesta:)

Lotta Katariina
Pumpui

Niinpä, meikkaamista pitää aina suhteuttaa siihen tarvitseeko sitä ja kuinka iso vaiva on sitten päivän päätteeksi hankkiutua siitä eroon :D

NinniA (Ei varmistettu)

Sama täällä, 0 euroa. Onkohan tää meikittömyys se miksi nään sun kuvissa hirveän usein itseni, vai oletko salaisesti kadonnut siskoni ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Ehkä ollaan salaa siskoksia! 

AudreyN (Ei varmistettu)

Mulla arkimeikki tarkoittaa juuri tuota bb-voidetta etten näytä ihan zombilta. Tämäkin vain silloin jos jaksan ja kerkeän. Jos pitää lähteä oikein juhlavasti ihmisten ilmoille, niin voiteen päälle voi laittaa meikkivoidepuuteria ja tehdä simppeli silmämeikki (lähinnä ripsari ja kajali) ja kulmat. Mutta en kyllä osaa sanoa mitä se noin esim. kk-tasolla voisi maksaa. Bb-voideputeli kestää sen mitä kestää samaten kuin kaikki muutkin kosmetiikat (ripsari vaihtoon 3kk:n välein? Pfft! Niin varmaan :D)

Lotta Katariina
Pumpui

Kosmetiikka kestää loppujenpäiten todella pitkään. Mulla oli keväällä voidepurnukka josta ajattelin että nyt se vihdoin loppuu, ja vieläkin käytän sitä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.