Projekti Notkea Lotta, osa 3: Silmin havaittavaa muutosta

Pumpui

Tuloksia tulee, kun tehdään.

Projekti Notkea Lotta käynnistyi alkuvuodesta (osat 1 ja 2 linkkien takana). Olen työstänyt etenkin rintarangan ja selän liikkuvuutta ja hallintaa Verstas Helsingin Mikan käsittelyssä ja tämän luomilla jumppaohjeilla. Ja katsokaa mikä ero on syntynyt muutamassa kuukaudessa!

Liikkuvuuden lisääntyminen näkyy melkoisen tehokkaasti ulospäin. Eräs treenikaveri kommentoi projektin todella tehonneen, sillä kävelyni oli kuulemma muuttunut miehekkäästä "melkein naiselliseksi", kun hartiat olivat tippuneet korvista ja olkapäät kääntyneet jälleen taakse. Entistä liikkuvamman yläselän tuntee totisesti myös treenatessaan.

Voin siis suositella äärimmäisen lämpimästi Verstas Helsinkiä! Blogin lukijoina saatte ensikäynnistä 10 euroa alennusta ensikäynnistä toukokuun loppuun. Jos vielä olette hyvää, mukavaa ja keskellä Helsinkiä sijaitsevaa hierojaa vailla, niin kipin kapin Lönkalle!

//Yhteistyössä Verstas Helsinki

Kommentit

Nata - White Trash Disease

kuulostaa hyvältä, mutku se sattuuuuuu :DDD venyttely siis

Lotta Katariina
Pumpui

Plus se on tylsää! :D

Nata - White Trash Disease

seki vielä prkl! :D

Lotta Katariina
Pumpui

Ja pitäis vissiin tehdä joka päivä eikä sunnuntai-iltaisin kuin tulee huono omatunto siitä että on skipannut koko viikon harjoitukset :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.