Suutu jo!

Pumpui

Tiedättehän sen mahtavan videon, jossa voimanostajaa tsempataan huutamalla ”Suutu jo”? (Jos ette niin katsokaa klippi täältä.)

Yllä oleva Greg Everettin sitaatti osui kovasti ns. omaan nilkkaan. Olen kova turhautumaan ja suuttumaan treeneissä, mutta en aina osaa suuttua oikein. Kun suutun, turhaudun ja alan säheltää, pahimmassa tapauksessa pillittää.

Kadehdin niitä jotka pystyvät suuttumaan produktiivisella tavalla: niitä joka toistuvasti kanavoivat epäonnistumisen aiheuttamat turhaumat uudeksi tsempiksi ja onnistumiseksi. Onneksi kuitenkin uskon, että oikein suuttuminen on opeteltavissa oleva taito! Kun seuraavan kerran huuli alkaa väpättää tempaustangon ääressä, lienee parempi vain keskittyä entistä paremmin ja harjoitella niitä heikkouksia, jotka epäonnistumisen aiheuttivat.

 

ps. Näillä puheilla pistetäänkin koneet kiinni loppuviikoksi ja painellaan Akin kanssa Budapestiin hemppailemaan. Ajatuksissa oli viettää aurinkoinen syysviikonloppu kaupunkia ihastellen, mutta säätiedotus lupaakin lähes tauotonta kaatosadetta perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan. No minkäs teet, sadetakki niskaan vain, onpahan enemmän aikaa istuksia kahvilla ja köllötellä hotellissa! Instagramiin (@lottapumpui) yritän päivittää kuvia reissun varrelta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.