Tämän vuoden to do -lista

2017, bring it on! 

pumpui_itavalta.jpg

Vaikka sanotaan että pitäisi tehdä vähemmän eikä enemmän ja menestyneimmät life hackerit tekevät nyt not to do -listoja, päätin kuitenkin tehdä itselleni suorituskeskeisen, osa-alueittain jaetun tehtävälistan alkaneelle vuodelle, suorittajaluonne kun olen. Houkutus lisätä epärealistisen paljon asioita on ilmeisen suuri, mutta ehkä alla olevilla saadaan yksi vuosi täytettyä. Kieltenopiskelun, sata uutta harrastusta ja monta muuta asiaa ehtii sitten lisätä listalle vaikka seuraavalle vuodelle.

Näyttökuva 2017-01-02 kello 9.50.48.png

Yleiset 
Viime vuoden loppu oli melkoisen duunipainotteista, joten tälle vuodelle tavoitteena on hakea entistä parempaa tasapainoa duunin ja muun puuhastelun välille. Loppuvuodesta koin jonkinlaisen hetkellisen mielenhäiriön ja hain takaisin kirjoille yliopistolle. Jos ja kun opintosuunnitelma nyt pitää kutinsa, pian vuosikymmenen tekeillä ollut graduni on saatettu kunniakkaasti loppuun ja olen viimeistään joulukuussa vihdoin filosofian maisteri.

– Tasapainoa duunin ja muun elämän välille
– Valmistuminen joulukuussa 2017
– Stressipiikit kuriin

– Vähemmän ruutuaikaa, enemmän läsnäoloa
– Yli viikon hengissä kestävän viherkasvin omistaminen

 

Treeni
Reilun viikon sairastelun jälkeen en oikein osaa ajatella enää mitään muuta kuin treenaamista. Himottaisi päästä salille, juoksemaan tai hiihtämään, helvettiläinen antaisin vaikka puolet omaisuudestani jos pääsisin tekemään edes jotain! 

– Crossfit-apukoulun jatkaminen nosujohteisesti
– Uudet ennätykset voimanosto- ja painonnostoliikkeissä
– Polkumaraton tai ultramatka (Suosituksia hyviin kisoihin otetaan vastaan!)
– Vasaloppettin viestimatka maaliskuun alussa (josta seuraa kaksi tehtävää: hanki pertsasukset, opettele hiihtämään perinteistä)
– Joku hauska/hölmö/älyvapaa kisa tai suoritus tälle vuodelle

 

Reissut
Olen joskus sanonut, että elämässä ei ole mieltä jos ei ole lentolippuja polttelemassa takataskussa. Tälle vuodelle toivon paljon matkoja ja huikeita elämyksiä. Kesälomalle suunnitteilla on pidempää pyöräretkeä ja vuoristoseikkailua.  

– Yksi reppureissu (tämä alkaa ylihuomenna!)
– Kesällä pitkä pyörämatka esimerkiksi Tanskaan
– Juoksu- ja trekkausmatka Alpeille (Mont Blanc?)
– Syksyllä lööbausreissu jonnekin
– Kaupunkilomia sopiviin väleihin

 

Olen toiveikas tämän vuoden suhteen! Duunissa tulee olemaan paljon hulinaa mutta onneksi myös apukäsiä, sillä lisää tiimiläisiä rekrytään paraikaa. Keskiviikkona karkaan pariksi viikoksi vetämään lonkkaa Vietnamiin, jonka jälkeen palaan oletettavasti täynnä intoa töiden ja treenien pariin. 

Kommentit (6)
 1. Tuo toinen kuva on mahtava! Jollain kierolla tavalla pystyin samaistumaan molempiin hahmoihin 😀 Lykkyä tavoitteiden saavuttamiseen!

 2. Meillä on siis ainakin yksi yhteinen tavoite – saada gradu valmiiksi! 😀 

  Mutta hei, teille siis rekrytään porukkaa? Saako udella, onko jo liian myöhäistä lähettää hakemus? Kuulostaa nimittäin siltä, että teidän firma ainakin yleisesti ottaen tekee just sitä, mikä olis mun kaikkein ominta alaa. Jos tää aihe ei sovi julkisesti ruodittavaksi, mulle voi myös meilata: suvi.sisunainen@gmail.com 

  1. Joo, jostain syystä ajattelin että olisi hyvä idea kaivaa gradu naftaliinista. Nyt kun olen sitä pyöritellyt en oikein tiedä miksi 😀

   Paikka on edelleen haussa, tuolta löytyy lisää infoa + mun yhteystiedot jos haluat tietää lisää: http://spoonagency.com/fi/uutiset/rekry-editor/ 🙂

    

    

   1. Kiitos paljon vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *