Ihailen niinsanottuja asenne mimmejä !

Hymyä huuleen naiset, mimmit, ladyt, böönat : Tänään on meidän juhlapäivä ! Tänään vietetään kansainvälistä Naistenpäivää.

Suhtaudun tavallaan hieman ristiriitaisesti tähän juhlapäivään. Pidän älyttömän hyvänä ja upeana asiana sitä,että meillä on juhlapäivä, jolloin ylistetään naisia, naisten saavutuksia ja naisen asemaa,mutta sitten toisaalta jos maailma olisi tasa-arvoisempi niin ei tälläistä päivää juhlittaisi erikseen. Meillä on vielä parannettavaa,paljonkin. Suunta on kumminkin kokoajan ylöspäin ja naisennäkökulmasta meillä täällä Suomessa on moni asia paljon paremmin. Koen että täällä meillä Suomessa on onni ja hyvä kasvaa naiseksi ja olla nainen.

Mielestäni Naistenpäivä on vuoden jokaisena päivänä. Vielä tämän päivän Suomessa pidän kuitenkin tärkeänä ja hyvänä asiana tätä erityistä Naistenpäivää. Olemme ansainneet tämän. On ihanaa, että meitä muistetaan erityisellä tavalla juhlapäivänämme ja me naiset saamme kilistellä mm. naiseudelle. Joten, hei sinä ihana : Nosta malja tänään naiseudellesi. Olet ansainnut sen,tänään,joka päivä. <3 Tyttöys , naiseus, tyttöjen ja naisten arvo on minulle tärkeää ja voisinkin kirjoittaa siitä sormet puuduksiin ja puhua suuni kuivaksi.

Tämän juhlapäivän kunniaksi ajattelin kertoa minkälaisia naisia minä ihailen. Olen itse kasvanut vahvojen naisten ympäröimänä. Ensimmäiseksi tulevat mieleeni äitini, isoäitini ja toisen pikkuveljeni kummitäti. Kaikissa heissä on sitkeä sisu, herkkyys, sekä periksiantamattomuutta. Olenkin ajatellut, jos kerran naiset,jotka ovat olleet rinnallani koko ikäni ovat tälläisiä, niin sillä on varmasti vaikutusta siihen miksi olen näin vahva persoona ja tiedän mitä haluan. Muistaen kuitenkin,että perheessäni on vahvoja mielipiteitä ja sitkeyttä omaava isämme ja kaksi kunnianhimoista pikkuveljeä. Huumoria unohtamatta. Aikamoinen on tukiverkosto,jossa olen saanut kasvaa. <3

Mediassa ja julkisuudessa on muutamia naisia,joita ihailen älyttömästi. Heidän otetta elämään ja rohkeutta. Rohkeutta kertoa ja seistä kahdella jalalla omien vahvojen mielipiteiden takana. Asennetta unohtamatta. <3

Ihailen päämäärätietoisia, itsevarmoja, herkkiä, sisukkaita, sekä oman arvonsa tietäviä naisia, jotka puhuvat suoraan. En voi sietää selkään puukottamista,enkä kieroilua. Se ei kehitä ketään,eikä missään. Olenkin aiemmin puhunut Hyvä ja terve itsetunto- postauksessa siitä,että jos pystyy puhumaan selän takana,niin pitää myös pystyä sanomaan suoraan päin naamaa. Jos tuntuu,että kaipaa muutosta asiaan kuin asiaan,niin pitää itse olla ensiksi valmis tekemään ryhtiliike,eikä olettaa,että se tapahtuu itsestään.

Oman herkkyyden kautta olen oppinut, että se ei ole heikkoutta vaan rohkeutta. Rohkeutta, näyttää tunteensa avoimesti. Herkistyn onnistumisesta ja ihanista ja kauniistakin asioista. Ja sekin on okei. Siihen on pitänyt opetella suhtautumaan positiivisemmin ja hyväksymään se. Ja tätä piirrettä olen aiemmin ihaillut naisissa. Nykyään minäkin uskalla sitä pitää voimavarana ja vahvuutena ja olen siltikin hyvällä itsetunnolla varustettu nuori nainen. Nämä eivät poissulje toisiaan. <3

Lopuksi vielä : Pidä omista arvoista kiinni, älä luovu niistä miellyttääksesi jotakin toista tai toisia. Miellyttämisessä kadottaa nopeasti oman tahtonsa,itsensä ja omat arvot. Älä vertaa itseäsi muihin. Älä sitä mitä sinulta mukamas puuttuu mitä jollakin toisella on. Koska tiedäthän, ethän olisi juuri sellainen ainutlaatuinen SINÄ,jos olisit samoilla ominaisuuksilla,piirteillä ja persoonalla varustettu,kuin joku toinen. Ja kirsikkana kakun päälle : Yrittämällä muuttaa itseäsi joksikin toiseksi tai toisenlaiseksi kadotat pian itsesi ja silloin ihmiset eivät koskaan saa tutustua oikeaan,aitoon ja ainutlaatuiseen sinuun. Usko itseesi ja vahvuuksiin. Löydä ja tiedosta omat heikkoudet ja opettele kääntämään ne voimavaraksesi. <3  Käyttäydytään toisillemme ystävällisesti ja jaetaan ympärillemme hyvää positiivista fiilistä ja käyttäydytään itse niin, että olemme itse oman elämämme bossladyja !

Kaunista Naistenpäivää juuri sinulle ! <3

Suukkoja !

<3lla: Roosa

Kommentit (2)
  1. ”Ihailen päämäärätietoisia, itsevarmoja, herkkiä, sisukkaita, sekä oman arvonsa tietäviä naisia, jotka puhuvat suoraan. En voi sietää selkään puukottamista,enkä kieroilua. Se ei kehitä ketään,eikä missään. Olenkin aiemmin puhunut Hyvä ja terve itsetunto- postauksessa siitä,että jos pystyy puhumaan selän takana,niin pitää myös pystyä sanomaan suoraan päin naamaa. Jos tuntuu,että kaipaa muutosta asiaan kuin asiaan,niin pitää itse olla ensiksi valmis tekemään ryhtiliike,eikä olettaa,että se tapahtuu itsestään.”

    <3!!!!!!!!!!!!!!! Juuri näin. Aivan huippu asiallinen kirjoitus, kiitos Roosa <3 Vietähän ihana päivä! 🙂

    1. Oi, kiitos ihanasta kommentista. <3 Sait hymyn huulille. Ihana kuulla. Asenne ratkaisee <3 !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa