Minä ja blogini

9877F113-CC73-4C1D-A060-B554E108FDB0.jpeg

Olisi varmaan hyvä kertoa itsestäni hieman ja avata blogiani,että kenestä ja mistä on kysymys. 

Olen Vilénin Roosa. Ikää mittarissa on tällä hetkellä 19-vuotta. ( Keväällä tulee pyöreät 20-vuotta täyteen ) Asun tällä hetkellä Lahdessa. Olen syntynyt ja käynyt koulut täällä.  Olen aurinkoinen,kunnianhimoinen,nauravainen ja herkistyn helposti. Pikkuveljiltäni jos kysytään,niin kova höpöttämään.

Peruskoulun jälkeen olen valmistunut kosmetologiksi tammikuussa 2018. Sielä opin tuntemaan paljon erilaisia ihmisiä. Opin itsestäni myös paljon koulun aikana. Koulussa itsestäni huomasin myös uusia piirteitä. Mm. suoraan puhumisen. Aluksi se saattoi hämmästyttää,kun lauoin suoraan kaunistelematta asioita,mutta jälkikäteen olen myös saanut kiitosta,että uskalsin avata suuni silloin,kun muut ei uskaltanut. Mukaan tarttui paljon hyviä ihonhoito ja ehostus vinkkejä mistä on päivittäin hyötyä. 

Työskentelen tällä hetkellä Lahden Kaupunginteatterissa taiteellisena avustajana Puhallus-nimisessä näytelmässä. Näyttelen siinä muutamia pienempiä rooleja. 

Teatteri ja näyttelimen on suuri intohimoni. Reippaat viisi vuotta sitten tajusin,että haluan alkaa panostamaan ja kehittämään itseäni siinä. Tunsin sellaisia tunteita näyttelemisessä mitä en ollut koskaan ennen kokenut. Kiksit mitä sain näyttelemisestä oli ainutlaatuisia. Onnistumisen tunne ja itsensä ylittäminen olivat mielettömiä tunteita,jota sain mm. teatterin kautta kokea. 

Hain ala-aste ikäisenä Lahden Lastenteatteriin mukaan. Ikää oli siinä kohtaa 10-11-vuotta. Lauloin Disney-kappaleista tutun Karhunelämää kera koreogtafien ja pääsin mukaan ryhmään. Siitä asti olen ollut mukana teatterihommissa. Sielä pääsin kokeilemaan näyttelemistä ja pääsin tekemään ensimmäisiä rooleja. Niin sanotusti ” Nälkä kasvaa syödessä ”- efekti kävi minulla teatterin suhteen. Vuosien varrella tajusin,että haluan tehdä tämän Nuorisoteatterin ulkopuolellakin rooleja. Sain ensimmäisen kesätyöni kesäteatterista ja sielä tein pienen roolin. Lauloin ja tanssin sielä kesän. Sen jälkeen oivalsin,että tätä minä haluan tehdä ja tässä haluan itseäni kehittää. Olin siitä eteenpäin muutamana kesänä kesäteatterissa tekemässä rooleja. 

Kunnianhimo kasvoi ja hain paljon erilaisiin produktioihin mukaan. Muutamia ovia alkoi avautumaan,kun tarpeeksi teki töitä. Pääsin teatterin lisäksi kokeilemaan kameratöitä ensimmäisen kerran 16-vuotiaana. EX-onnellisiin hain koekuvausten kautta ja pääsin yllättäin tekemään pienen tyttöystävän roolin yhden kuvauspäivän verran. Samana syksynä sain puhelun Lahden Kaupunginteatterista ja minulle tarjottiin töitä sieltä.

Olin ollut 9.luokalla sielä TET.harjoittelussa kaksi viikkoa. Sanoin lähtiessäni,että ” jos koskaan tarvitsette minun näköistä ja ikäistä tänne johonkin pieneen rooliin tekijää,niin soittakaa mulle ! ” Ja niin kävi reilun vuoden päästä,että tarvittiin ja sain sitten puhelun. Silloin oli 16-vuotiaan pää pyörällä vähän aikaan. Se oli suuri haaveeni ollut useamman vuoden ajan,että pääsisin ammattilaisten kanssa tekemään töitä. Ei tarvinnut montaa kertaa miettiä mitä vastaan. Sydän huusi nälkäisenä  ” KYLLÄ ” . 

Tuo johti siihen missä olen nyt. Töissä toisen kerran samassa teatterissa,mutta uudessa produktiossa. 

Uskon,että jos teet ekalla kerralla duunit hyvin ja vielä vähän päälle,niin se saattaa kantaa eteenpäin. Isäni on opettanut,että ” Kukaan ei tule sinua hakemaan koti-ovelta töihin. Pitää itse osoittaa kiinnostunut,kehittää itseään ja hakea aktiivisesti. ” Ja se on totta. 

Ekassa postauksessa,kun kerroin,että minulle muokkautui oma persoonallinen tyyli yläaste ikäisenä,niin sen kautta pukeutuminen ja tyylit ovat kiinnostanut minua entistä enemmän. Minulla on ollut valtava kiinnostus pukeutumista kohtaan. Pidän siitä,kun saan suunnitella asukokonaisuuksia.  Olen tykännyt käydä napsimassa kuvia asuista,joten bloggaus kävi ensimmäisen kerran mielessä muutama vuosi sitten. Olen sitten aina syystä tai toisesta lykännyt ajatusta. 

Tänä syksynä minulle esitettiin kysymys,kun kerroin täpinöissäni taas asukokonaisuuksista mitä olin miettinyt

19412722-F92B-434A-BEF5-16B185A4D3C6.jpeg

F5ACA6CB-25C6-47BE-95D0-F7050D0F941A.jpeg

IMG_1300.JPG

,että ” Ootko koskaan miettinyt,että alkaisit pitää omaa blogia ? ” Siitä asti ajatus oli aktiivisesti mielessä ja päätin ryhtyä siihen. 

Blogissani haluan jakaa asuinspiraatioita,kulttuurikäyntejäni ja muutakin juttuja mitä teen. 

Haluan rohkaista blogini kautta kaikkia uskaltamaan pukeutua persoonallisesti. Ja toteuttamaan itseään ja käyttämään rohkeasti luovuutta pukeutumisessa. Vakuutan,että se on palkitsevaa ja vapauttavaa. 

Blogini on rentoa lifestyle bloggausta. 🙂 

Tervetuloa mukaan ! 

Puss och kram ! <3 

 

 

Kommentit (3)
  1. hyväkommenttiparempimieli
    15.12.2018, 16:10

    Hyvä blogi, mutta vähän on toistoa ja kielioppivirhheitä, joten on aika työlästä lukea. Tsemppiä jatkoon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa