Tarina blogin nimen takana

Heipparallaa ! 

Tämä on minun ensimmäinen postaus. Ajattelin, että haluan kertoa teille näin heti alkuun mistä blogini nimi on peräisin ja miksi valitsin tämän nimen. 

Yläasteella, kahdeksannella luokalla ( 14-15-vuotiaana ) minulle muokkautui oma tyyli. Sain entistä enemmän itsetuntoa ja rohkeutta, jonka avulla uskalsin lähteä kokeilemaan jotain aivan uutta. Maiharikengistä ja maiharitakista kaikki lähti liikkeelle. Lisäksi kävin kampaajalla värjäämässä omat pitkät vaaleat hiukseni hehkuvaksi kupariksi. Ihailin aina punaisia huulipunia. Selailin kuvia missä joillakin oli punaiset huulet ja rohkaistuin ostamaan yhden kirkkaan punaisen huulipunan. Ajattelin, että sipaisen sitä esimerkiksi seuraaviin juhliin. Sipaisin ja ihastuin heti. Siitä asti olen käyttänyt lähes tulkoon viikottain punaista huulipunaa.

Yläasteella ei ehkä sitten usein törmännyt punaisiin huuliin, koska siitä tuli nopeasti tuntomerkkini. Usein puhuttiin, että ” Se joka harrastaa teatteria ja käyttää punaista huulipunaa ” 😀 

Peruskoulun jälkeen hain kauneusalalle ammattikouluun ja valmistuin tammikuussa 2018 kosmetologiksi. Kosmetologi koulussa jäin kuulemma mieleen oman persoonallisen tyylin, vahvojen mielipiteiden, päämäärätietoisuuden ja suoraan puhumisen lisäksi niistä punaisista huulista.   

Koulussa oli viimeisenä vuonna henkilöbrändäys tehtävä. Luokalta valittiin muistaaksi muutama brändättäväksi ja olin heistä yksi. Esille nousi monen luokkakaverin suusta lähes päivittäin punaisiksi maalatut huuleni. Sitä ennen en ollut ajatellut, että ne olisi jäänyt mitenkään erityisesti ihmisten mieleen. 

Siitä asti olen kuullut paljon,että se yksi asia mistä minut tunnistetaan ja usein kuulen lauseen ” Punaiset huulet ovat niin Roosan juttu ! ”. 

Usein punaisiin huuliin törmää juhlissa,mutta minulle punaiset huulet ovat osa arkiehostusta. Mielestäni punainen huulipuna on naisellinen ja tuo asennetta. Lisäksi se tuo nopeasti ja helposti ryhtiä, väriä ja raikkautta kasvoille. Itse koen, että punaiset huulet ovat iso osa minua ja persoonaani. Blogissani haluan jakaa mm. tyylipostauksia ja oma tyylini on iso osa identiteettiäni. 

Halusin, että blogin nimi muistuttaa ja/tai kertoo jotakin minusta ja siitä mitä haluiaisin blogiini kirjoittaa ja jakaa.

Pyörittelin kaiken näköisiä nimiä mielessäni syksyn ajan. Kirjoitin, vedin yli, kirjoitin, vedin yli.. ja sitä rataa. Jossakin vaiheessa olin sitten kirjoittanut ylös ”Punatuthuulet” ja se tuntui oikealta myöhemmin, joten päätin valita sen. Se kuvaa minua, tyyliäni ja niitähän minä halusin blogiini jakaa. 

Ja tässä ollaan. Mulla on blogi nimeltä Punatuthuulet. Jännittävää ! 

5EDC4EE3-E90E-49E3-8DA0-3634B7AB95CA.jpeg

0AA7AB98-8ED4-4128-8F57-D43CD5BA9216.jpeg

9B60C488-CD0B-4603-B3B7-94FC3D3858E4.jpeg

5EB0BE34-54B7-4552-8A88-CBF4A08E45DE.jpeg

Puss och kram ! <3 

 

Kommentit (3)
  1. Aivan ihana tyyli sinulla, pidä omasta tyylistä kiinni!! <3_<3

    -toinen punahuulinen tyttö

    1. Voi, kiitos kovasti ! <3 Tuli hymy huulille sinun kommentista ! Ihanaa joulua toiselle punahuuliselle ! 

      1. Kiitos kovin, samoin oikein kaunista joulunaikaa ja vielä kauniimpaa uutta vuotta 2019 sulle <3!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa