Kattojen yllä

Kuukausi Singapore-asumista täynnä! Viime postauksessa valitin ajan hitautta, mutta kuukausi onkin mennyt aika vauhdilla.

Ensimmäisen kuukauden kunniaksi ihastelen uuden kotikaupunkini öistä näköalaa. Kävimme viikonloppuna 1-Altitudessa, yhdessä Singaporen korkeimmista rakennuksista sijaitsevassa kattoterassi-ravintola-sporttibaari-keskittymässä. 1-Altitude on täydellinen turistiparatiisi, mutta tällä kertaa turistiolo ei vaivannut, sillä huikea näköala Singaporeen oli todella hieno ja kaiken turistijonotuksen arvoinen. Tulimme paikalle hieman liian myöhään ja aurinko oli jo laskenut. Aurinko laskee Singaporessa seitsemän-puoli kahdeksan aikoihin, joten näköalapaikoille kannattaa tähdätä seitsemäksi, jotta kokisi sekä valoisan, että pimeän näkymän.

1-Altituden 63:n kerroksen kattoterassi oli näkymiltään upea, täydet 360 astetta ehtaa Singaporea.  Baari lienee tarkoitettu maisemien ihailuun ja kuvailuun ja siihen tarkoitukseen se sopikin mainiosti parin drinkin verran. Hyväksi baariksi sitä ei kuitenkaan voi kuvailla. Juomavalikoima oli suppea ja juomat tarjoiltiin putoamisvaaran vuoksi muovilaseista. Maisemista huolimatta en voi suosittella baarin kalliinpuoleista Moëtia, se ei ole kummoinen elämys hieman lämmeneenä muovilasista.

Olimme kuulleet ennakkoon baarin surkeasta musiikkitarjonnasta, mutta aluksi tuo väite oli kyseenalaistettava, sillä saapuessamme livebändi soitti sangen miellyttävää jazzia. Keikka loppui kuitenkin lyhyeen ja äkkiä kaiuttimista alkoi kuulua mitä huonointa 90-lukuhenkistä koneistettua tusinajumputusta. Liian kovalla. Ei toiminut, joten kello kahdeksan valoshown ihailtuamme siirryimme iloisesti muualle. Miksi oi miksi tuo kaunis maisema pilataan huonolla musiikilla? Potentiaalia kun olisi vaikka minkälaiseen tunnelmointiin.

Näköalat ovat kuitenkin tähän mennessä kokemistani Singaporen parhaat, joten suosittelen vierailua. Ensimmäinen drinkki sisältyy noin 15 euron pääsymaksun hintaan, joten ei tuo mitenkään kallista huvia ole. 

image_30.jpg

image_34.jpg

image.jpg

image.jpg

Ja se valoshow. Olihan se hienompi aitiopaikalta.

image.jpg

image.jpg

 

Kommentit (5)
  1. Kiva että löysit, tervetuloa! Singapore on todella ainakin vierailun arvoinen.

  2. Kiva että löysit, tervetuloa! Singapore on todella ainakin vierailun arvoinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *