+10kg

Puolivahingossa

Rv 36+5 ja kymmenen kiloa isompi minä (vai me?) täällä.
Mahamitta hyppäsi niinkin reilusti käyrän yli tänään neuvolassa, että uusi yritys kahden päivän päästä. Melko varmasti toukalla oli vaan hassu asento, mutta jos mitta pysyy samana, täytyy mennä taas ultrattavaksi ja arvioimaan toukan paino.

Närästyslääkkeet loppuivat sopivasti perjantai-iltana ja viikonlopun kärsittyäni hain tujummat aineet tänään. Rennie auttoi ensin tunnin verran kerrallaan, vähitellen enää muutaman minuutin, joten uskon uuden lääkkeen (Gaviscon) olevan edes vähän parempi. 
Jalkasärkyyn laitan kylmägeeliä, nappaan puolikkaan särkylääkkeen ja otan parin tunnin päikkärit. Lonkkakipuihin kun keksisi vielä jotain muutakin, kuin valittamisen.  

Olo on tukala. Äiti kertoi viimeisten neljän viikon olevan yhtä tuskaa. Taidan olla samaa mieltä.

Pahoittelen valittamista, nyt en pysty muuhun.

 

Kommentit

kultahillokala

Tsemppiä! Kohta sulla on ihana pieni sylissä:)

ande
Pilvilinnoja

Lonkat paukkuu, lantio paukkuu, häntäluu jäätävän kipeä ( edes panacod + 1g:n para tabs -yhdistelmä ei auta) :D Ja viikot 34+0. Ihanaa aikaa, onneks on lupa voivotella ;)

Jaksamisia! :)

MirvaK

Tuossa tilassa saa valittaa. Näin teen itsekin. Olo on ihan hirveä (rv 36+0 tulee perjantaina). Pari viikkoa kun tässä jaksaisi sinnitellä, sitten pieni saisi jo tulla. Toki huonossa lykyssä tässä on vielä 7 viikkoa kestettävänä.

Monet ovat kehuneet tuota nyt ostamaasi närästyslääkettä. Itse syön Omeprazolia ja ei ole närästys juurikaan vaivannut. Lääke ollut käytössä refluksiin jo ennen raskautta.

Ja jalkasärkyyn menee urakalla magnesiumia (huom. magnesiumsitraattia). Ohjeistuksen mukaisesta poikkean ja otan tuplamäärän. Aina ei auta ja joskus pitää ottaa myös se särkylääke.

Jaksamista viimeisille (kilo)metreille.

iity-
Puolivahingossa

Kiitos kaikille teille :)
Auts ande, mulla ei häntäluu ainakaan vielä ole oireillut (kop-kop).
MirvaK saisi tulla tännekkin jo vaikka viikon päästä.. Nappasin yhden jo ja auttoi  heti, vaikka maku hirveä olikin Rennieen verrattuna eli ihan tyytyväinen tähän mennessä oon.  
Täytyy varmaan kysyä siitä magnesiumista lisää neuvolasta, en ole kuullutkaan sen auttavan :)
 

MirvaK

Magnesium auttaa ihan yleisesti lihaskramppeihin ja tässä kuulin myös, että auttaisi kipeisiin supistuksiinkin (ei henk.koht. kokemusta jälkimmäisestä). Mulla käytössä diasporal ja se tosiaan on magnesiumsitraattia. Purkkimagnesiumit (halvat) eivät ole kaikki sitraattia, joten niiden teho lähes olematon. Mä ostin omani luontaistuotekaupasta, mutta tuota löytyy kai ihan marketeistakin (halvemmalla). Apteekissa on kaikista kalleinta. :)

iity-
Puolivahingossa

Ahaa, taas opittiin uutta :) Kiitoksia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.