+10kg

Rv 36+5 ja kymmenen kiloa isompi minä (vai me?) täällä.
Mahamitta hyppäsi niinkin reilusti käyrän yli tänään neuvolassa, että uusi yritys kahden päivän päästä. Melko varmasti toukalla oli vaan hassu asento, mutta jos mitta pysyy samana, täytyy mennä taas ultrattavaksi ja arvioimaan toukan paino.

Närästyslääkkeet loppuivat sopivasti perjantai-iltana ja viikonlopun kärsittyäni hain tujummat aineet tänään. Rennie auttoi ensin tunnin verran kerrallaan, vähitellen enää muutaman minuutin, joten uskon uuden lääkkeen (Gaviscon) olevan edes vähän parempi. 
Jalkasärkyyn laitan kylmägeeliä, nappaan puolikkaan särkylääkkeen ja otan parin tunnin päikkärit. Lonkkakipuihin kun keksisi vielä jotain muutakin, kuin valittamisen.  

Olo on tukala. Äiti kertoi viimeisten neljän viikon olevan yhtä tuskaa. Taidan olla samaa mieltä.

Pahoittelen valittamista, nyt en pysty muuhun.

 

Kommentit (6)
  1. Ahaa, taas opittiin uutta 🙂 Kiitoksia.

  2. Magnesium auttaa ihan yleisesti lihaskramppeihin ja tässä kuulin myös, että auttaisi kipeisiin supistuksiinkin (ei henk.koht. kokemusta jälkimmäisestä). Mulla käytössä diasporal ja se tosiaan on magnesiumsitraattia. Purkkimagnesiumit (halvat) eivät ole kaikki sitraattia, joten niiden teho lähes olematon. Mä ostin omani luontaistuotekaupasta, mutta tuota löytyy kai ihan marketeistakin (halvemmalla). Apteekissa on kaikista kalleinta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *