4 weeks to go.

Tällä viikolla ollaan mm. käyty miehen mummolassa visiitillä ensimmäistä kertaa, tapeltu pesukoneen kanssa (puhtaat pyykit haisee mullalle ja parhaimmillaan pyöräytin yhden koneellisen kuudesti – sähkölaskua odotellessa..), taisteltu pari päivää vuokranantajan kanssa, kierrelty huonekalukaupoissa etsien ruokapöytää + tuoleja ja tv-tasoa ja levätty, nukuttu ja taas vähän levätty ja nukuttu.

Rv 36 alkaa tuntuun joka puolella kroppaa ja kauhulla odottelen loppuviikkoja. Väsyttää ihan kokoajan, hetken käveltyä sattuu, ei jaksa seistä eikä oikein istuakkaan.
Mies tekee kotona kaiken – vie koiraa, siivoilee ja kokkaa. Sekä tottakai tuo mehua sänkyyn, hieroo jalkoja ja silittelee vatsaa, kun toukalla on hikka ja mulla kipuja. 

Muuttoasiat lähti etenemään ja varasin kaksion, mitä päästään ens kuun alussa katsomaan 🙂 Nyt jännitetään ehditäänkö muuttaan ennen tytön syntymää vai ei.
Viimeisessä ultrassa on käyty ja innolla odotellaan pienen syntymää – muuttokaaoksen keskelle tai valmiiseen oikeeseen kotiin.

Kommentit (2)
  1. Iso kiitos kehuista! 🙂 Tällä hetkellä olo on kyllä kaikkea muuta, paitsi energinen 😀 
     

  2. moikka! yleensä en lue blogeja lainkaan mutta sitten törmäsin tähän… Upea blogi ihanasta asiasta – itsellekin möyrii jälleen vauvakuume pintaan.
    Olet aivan uskomattoman rohkea ja reipas ja energinen, ihailen vahvuuttasi ja avoimuuttasi! Itselle tulee melkein huono omatunto saamattomuuteni kanssa kun lukee mikä ”supernainen” oikein olet huolehtiessasi masuasukista ja hänen tulevista tarpeistaan, kodista, koirista.. Huh!
    Tsemppiä ja kaikkea hyvää loppuodotukseen sekä jaksamista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *