Apua, kotini on peliluola

Seuraava teksti on kirjoitettu varoittavalla äänensävyllä teille sinkkunaiset.

Muutto on nyt ohi. Pieniä hankintoja mm. olohuoneen ja eteisen lamput on vielä tekemättä ja vauvansänky toimitetaan meille vasta lauantaina, mutta laatikot on purettu, paikat siivottu ja kalusteet omilla paikoillaan. 

Suunnitelmissa oli tehdä kiva sisustus. Sellanen kotoisa, perhe-elämästä huokuva, oikea koti. 

Harmi vaan, että mukana muutti mies, joka 30 vuoden aikana oli kerinny haalimaan aikamoisen läjän turhaa elektroniikkaa. Mulle riittäis yks tietokone, telkkari ja kahvinkeitin. Lopputulos näyttää kuitenkin tältä;

sam_1681muok.jpg

Eikö yks kitara ja vahvistin riittäis?

sam_1697muok.jpg

Tosiaan se lamppu puuttuu.. Telkkaria kattoessa siirtyy katse yleensä noihin hirveisiin kaiuttimiin, koska ”kotiteatteri on pakko olla”. Suomalaisia ohjelmia kuunnellessa, kuuluu puheen tilalla ”tum tum” bassojen takia. Jes.

sam_1693muok.jpg

Xboxia, käsipleikkaria (psp) ja joku vahvistinsysteemi toikin yks on.

sam_1686muok.jpg

”Joo kulta, haluan ehdottomasti lisää kaiuttimia tänne! Kun ne on niin hienojakin..”

sam_1689muok.jpg

No eihän nyt yks telkkari riitä.

Näiden lisäks meillä on kolme, siis KOLME tietokonetta. Ai minkä ihmeen takia? No tottakai siks, että yhden koneen voi liittää telkkariin, että näkee siitä sitten leffoja. 
Eikä tässä vielä kaikki! Makkariin asennetaan telkkari, minkä jälkeen xboxi liitetään jotenkin sinnekin ja sitten voi sängyssäkin pelata – ihan huikeeta! 

Not.

Kaiken huipuks mies jostain kumman syystä luuli mun aina haaveilleen sähkösestä lihamyllystä (?) ja veitsen terottimesta. Niitä en oo kuitenkaan löytäny kaapeista vielä. Huh.

Onneks näitä kuitenkin on vaan yks..
sam_1673muok.jpg
..enkä mä tarttis edes sitä yhtä telkkaria ollenkaan, kunhan mulla on vaan tää yks.

Kommentit (8)
  1. Kuulostaa harvinaisen tutulta! meillä on kans kämppä täys rumaa elektroniikkaa.. Vauva vielä puuttuu… mut ehkä mä sen joskus saan..

  2. kontaktimuovi
    5.10.2012, 05:54

    meillä on olohuoneessa neljä tolppakaiutinta ja kaks on säilössä vielä. uusimpana hankintana oli subbari joka liitettiin vahvistimeen. lisäksi on pleikkari ja pitäis kuulemma uudet tolppakaiuttimet saada vanhojen tilalle. on meillä myös kaks telkkariakin, toinen makuuhuoneessa. niin ja hei, meillä on toinen tietokone tällä hetkellä ruokapöydän päällä (!!!) kun ei olla löydetty sopivaa tasoa sille. jotain myönnytyksiä on pakko antaa tälle miehenpuoliskolle. ite oon valinnut sen polun, että haluan pitää tuon miehen itelläni vaikka sen mukana tuliskin kaikenmaailman hifivehkeet. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *