Arpia vastaan taistelu jatkuu

Vaikka arvet on jo näinkin lyhyessä ajassa suurimmaks osaks ihan vaaleita, ne häiritsee mua silti. Sentin leveät venymäjäljet on melko hellänä vieläkin ja iho ohutta, helposti rikkoontuvaa. 
Ja no, eihän ne nyt niin kauniitakaan omaan silmään ole.

Vaikka ne ei nyt punasina enää helotakkaan, niin päätin kokeilla jos vaikka rasvat auttais ”nostamaan” painautunutta ihoa ylöspäin, tehden niistä vähemmän silmiin pistävät. Kyljissä arvet on vielä punaisia, niin näen samalla muuttuuko niiden väritys aineen ansiosta.

dscn0500muok.jpg

Ja koska siihen Bio Oiliin luotto hävisi raskaana, sain kokeiltavaksi Vichyn anti-stretch mark creamin. Jep, ennalta ehkäisevä sekin, mutta putellin kyljessä luvataan häivyttämään jo syntyneitäkin arpia. 

Skeptisyyteni takia levitän muutaman kuukauden rasvaa mahan ja kylkien lisäksi vain toiseen sisäreiteen, jossa arvet on vielä violetteja. Pystyn sitten parin kuukauden päästä ottamaan selvän kuvan reisistä ja niiden mahdollisista eroista.

Ja vielä siitä mahan nykyisestä kunnosta;
dscn0516muok.jpg

dscn0519muok.jpg

dscn0520muok.jpg

dscn0521muok.jpg

Jännittäessä saan mukavat rypyt.

Parin kuukauden päästä sitten joko suosittelen teillekin tai en suosittele 🙂

Kommentit (8)
  1. Hui, koin raskausajankin ihan eri tavalla 😀 Hassua miten ihmiset kokee samat jutut niin erilailla 🙂
    Mut ihanaa, ettei arvet aiheuta sinne päin stressiä 🙂 

  2. Itselleni raskausarvet ovat tärkeitä muistoja tuosta ihanasta ajasta! Toivon todella, etteivät ne katoa. Eipähän tarvitse erikseen lähteä tatuoimaan itseensä muistoja tai merkkejä lapsesta, kun ne tulevat ihan luonnostaankin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *