Blogikriisi

Puolivahingossa

Oon jo jonkun aikaa sitten alkanu miettiin mihin suuntaan tää blogi on menossa. 
Vauvan kanssa elämisen alkushokki on alkanu meneen ohi ja uusia, hämmästyttäviä asioita tulee vastaan harvemmin. Ja vaikka niitä tulee, ei ne välttämättä ole mun mielestä kertomisen arvosia vauvaelämän ''kohokohtia''.
Tällä hetkellä päivät rullaa tasaseen tahtiin kotisohvalla.

Mielipiteitä löytyy ja mielipidekirjotukset on niitä suosituimpia kommenttien suhteen, mutta en jaksa avautua joka päivä - varsinkaan, jos aiheet ei ihan oikeasti kosketa mua/vaivaa mun mieltä. Väkisin kirjotetun tekstin jälkeen on inhottavaa painaa julkaise linkkiä ja toivoa, ettei kukaan nyt vaan menisi lukemaan sitä.

Ja niin on käyny. Viime aikoina monesti ja uskon, että ainakin muutama (ellei kaikki) teistä on huomannu saman. 

Siksipä ajattelin nyt tämän parin viikkoa kestävän pohdiskelun ja stressaamisen jälkeen kysyä teiltä; Mitä toivoisit löytäväsi tältä palstalta? Enemmän kuvia - vähemmän tekstiä? Vai onko kenties joku ihan muu idea? Tyyliin ''poista se turha blogi jo'' Ha ha! Vai pysytäänkö samassa vanhassa?

Myös tekstiä oon pohtinu melko paljon. Kannattaisiko kirjoittaa tällä samanlaisella kirjakielellä, millä aloitin - vai pitää vähän rennompi teksti, mihin vähitellen lipsuin. Enemmän huumoria, sarkastisuutta, asiallisuutta, totista vai jälleen kerran jotain muuta tekstiä?

Terveisin Minä, joka jälleen sortui ajattelemaan liikaa ja vähitellen sekoaa näihin  pähkäilyihin. Help!
Peeäs toi kansikuva/banneri/mikälie on nyt semmonen, mikä pysyy. Tiedän, että joitakin saattaa ärsyttää sen jatkuva vaihtuminen eli anteeks siitäkin. 

Kommentit

MirvaK

Ihanaa että jollain muullakin on blogikriisi. Tai eihän se mukavaa ole, mutta tiedät mitä tarkoitan. :D Olen tykännyt lukea kaikkia juttujasi. Odottelen aina uutta. Itse en saa pakosta mitään tekstiä aikaan, joten joskus tulee viikon kahden taukoja ja sitten taas sattaa tulla useampi juttu putkeen. Joutuu ihan pidättelemään ettei julkaise kaikkia kerralla.

Teidän arjesta on kiva lukea, kun täältä löytyy melkein samanikäinen vauva. Ja kirjoittele sellaisella kielellä mikä tulee sinulla helpoiten.  Totta kai kuulumisiasi olisi kiva lukea päivittäin, mutta älä stressaa asiasta. Rennosti vain eteenpäin. :)

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Eikö ihmeellistä että yks blogi voi aiheuttaa henkilökohtaisen kriisin? Mulle kävi samalla lailla vähän aikaa sitten.... ja päätin mukamas olla kirjoittamatta nii-in paljon vauvajuttuja. Ja mitens siinä kävi. Blogin linja on melkein sama, ehkä pari jotain muuta juttua olen kirjoittanut.

Omia kirjoituksia ja mielipiteitä sun ei mun mielestä ainakaan kannata mitenkään katua tai miettiä, et miks menin kirjottamaan. Se on sun hetkinen fiilis ja tää on sun blogi, joten luonnollisesti se peilaa myös sun elämään. Uskon, että lukijat on niin fiksuja, että osaa suhteuttaa näitä asioita...toivottavasti....vai pitäsköhän munkin alkaa vähän sensuroimaan noita juttuja..... :/

Mä toivon, että mennä vaan samalla lailla ja luotat itseesi! Ja kuvat on aina kivoja ;D

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Blööh, mäkin voisin vaikka josksu oikolukea näitä kommentteja...vilisee kirjotusvirheitä ja puuttu sanoja, mut idean saat varmaan :D

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Kääk! Nyt mä lopetan kirjottamisen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jatkat samaan malliin! Sun blogi on niin huippu :)

iity-
Puolivahingossa

Kiitos teille ihanat! Alko tää kriisi helpottuun heti.

MirvaK Niin tuttua! Löytyy päiviä, kun vois kirjottaa ihan vaikka kokopäiväsesti työkseen ja sitten on näitä päiviä (no, viikkoja) kun kummittelee mielessä, että pakko kirjottaa jostain, mutta mistä ihmeestä? Blah. 
Kiitos hirveesti kauniista sanoista :) Voisit linkata blogis osotteen, lukisin oikein mielelläni! :)

Nonariina Näköjään on mahdollista ja vieläpä monella :D Niinpä, eikä mun tekstejä kukaan viitsi haukkumaan lähteä eli oikein mukava lukijakunta näyttäis olevan kasassa. :) Hah, en edes huomannu noita virheitä, eli oikein äitipäät taas kokoontuu :D

 

iity-
Puolivahingossa

Ihanalle Vierailijalle myös isot kiitokset!

my view

Älä ajattele liikaa, ole just se joka olet! hauska, ärsyttävä, huumorintajuinen...;) näin blogisi on parhaimmillaan! luotan itse siihen! Eli älä ajattele liikaa!! näin ystävänikin sanovat aina minulle :)

Emmi Aurajoen kaupungista (Ei varmistettu)

Oon lukenut sun blogia, vaikkei ole lapsia, eikä välttämättä suunnitelmissakaan tässä elämässä. Sulla vaan on ihanan raikas ja humoristinen ote perhe-elämään ja vauvaan. Oot ihana!

MirvaK

iity-: Olen tuolla bloggerissa ja mun raapustusyrityksiin pääset tästä. Saa tulla kurkkimaan ja kommentoimaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kannustan jatkamaan valitsemallasi tiellä. :) Mistään teksteistä ei ole välittynyt väkisin kirjoittamisen meininki. Itse luen tekstejäsi sinua huomattavasti vanhempana, mutta samanikäisen vauvan äitinä ja ihastelen kuinka luontevasti suhtaudut moniin arjen asioihin ja monesti mietin, että minusta ei varmasti olisi ollut samaan sinun iässä. Ole rohkeasti sinä ja ylpeä siitä!!! :) Mukavaa joulunodotusta - vaikka lahjat jo taisikin ollakin avattuna. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jatka samaanmalliin ko ennenki; paljon ihanaa omalla huumorillas maustettua tekstiä!

iity-
Puolivahingossa

Ah, piristipä mieltä ja taidan nyt sit jatkaa vaan samalla vanhalla kaavalla - mikä ilmeisesti toimii :)

myview Niinpä, vaikeaahan se olisi joku muu olla :) Kiitos!

Emmi Itse olet ihana! Kiva kuulla, että jutut on kolahtanu sinnekin osotteeseen, vaikka ei niitä omia ole :)

MirvaK Kiitoksia! Minäpä tulen ja merkkaan osotteen kirjanmerkkeihin :)

Vierailija 20:02 Kiitos erittäin kauniista sanoista :) Joo, lahjat on avattu ja oikein kivat odotukset sinnekin!

 Vierailija 22:15 Voi kiitos! Kiva, että oot tykänny :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ehottomasti jatkat samalla kaavalla. :) piristäny nii päivää nää sun kirjotukset.. :D osaat jotenki kirjottaa nii hyvin ja sulla on hyvä huumorintaju.. kiitos näistä teksteistä :))

iity-
Puolivahingossa

Voi kiitos itsellesi! :)

kiitu (Ei varmistettu)

Siitä asti kun löysin sun blogin olen seurannut tiiviisti päivityksiä :) Monet asiat nousee mieleen usein, esim se anoppi-muussi-juttu tai sit se "kuka hullu tänne toista kertaa vapaehtoisesti tulisi?!" ihanan rehellistä ja hauskaa! Jatka samaan malliin, ja anna tulla myös niitä ei-niin-mukavia tekstejä myös !

iity-
Puolivahingossa

Voi hitsi, mulla on kyllä ihan parhaat lukijat! Kiitos ihan hirveesti ja joo, näin nyt jatketaan sitten :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivottavasti jatkat "vanhaan" tyyliin :)
Kiva lukee blogii missä kaikki ei oo aina vaan ruusuilla tanssimista, vaan on niitä huonojakin hetkiä ja jopa niistäkin pystyt positiiviseen tapaasi kirjoittaa

Saanuska (Ei varmistettu)

Mäkin tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Ja mies tykkää kanssa. ;D

Kommentoi